ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Άννα Κορακάκη: Ξέσπασε ο πατέρας της-«Έρχονται τελικοί, που θα προπονηθεί;»

20:10 - 12 Αυγ 2016 | Ειδήσεις
Άννα Κορακάκη: Ξέσπασε ο πατέρας της-«Έρχονται τελικοί, που θα προπονηθεί;»
«Σε ένα μήνα έχουμε αγώνες, δεν θα έχει χώρο να κάνει προπόνηση η Άννα», καταγγέλλει ο πατέρας της χρυσής Ολυμπιονίκη, Άννας Κορακάκη, ο οποίος επισκέφθηκε το γκρεμισμένο σκοπευτήριο.

Ο πατέρας της χρυσής Ολυμπιονίκη του Ρίο, Άννας Κορακάκη, επισκέφθηκε την γκρεμισμένη «παράγκα», όπου προπονείτο μέχρι πρόσφατα η κόρη του και στις δηλώσεις που έκανε, παρουσιάστηκε συναισθηματικά φορτισμένος.

«Είμαι παρά πολύ λυπημένος, δεν το περίμενα αυτό το πράγμα, είναι μια ενέργεια που με εξέπληξε. Είχαμε συζητήσει κάποια πράγματα με τον Δήμαρχο από πριν, είπαμε να επιστρέψουμε και να δούμε τι θα κάνουμε με τον χώρο εδώ, δεν είχαμε κάνει καμία συμφωνία να γκρεμιστεί άμεσα το σκοπευτήριο, γιατί σε ένα μήνα έχουμε αγώνες τελικούς Παγκοσμίου Κυπέλλου και πρέπει να κάνουμε προετοιμασία. Τώρα δεν υπάρχει χώρος, πρέπει να πάμε στο Βόλο ή στην Αθήνα, για μας είναι το χειρότερο, θέλαμε να είμαστε στην Δράμα σε αυτόν το χώρο δουλεύαμε, καλό θα ήταν να είχαμε, ένα καλό σκοπευτήριο αλλά τι να κάνουμε… τι να πω έχω χάσει τα λόγια μου. Δεν το περίμενα με τίποτα αυτό, είχα πράγματα, που ήθελα να τα κρατήσω από εδώ, σαν ενθύμιο, είχα στόχους…τους έχουν καταστρέψει, δεν βρήκα πράγματα που ήθελα να κρατήσω, από αυτή την παράγκα που είχαμε τόσα χρόνια και βγήκε η Άννα Ολυμπιονίκης», ανέφερε.

Δήμαρχος Δράμας: «Σε 10 μέρες θα υπάρχει νέο προπονητήριο στη Δράμα»

Για την απόφασή του να γκρεμιστεί το προπονητήριο – παράγκα που προπονούνταν η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης μίλησε στον sportfm ο δήμαρχος Δράμας

Αναλυτικά όσα είπε

«Μετά την αδιαφορία της επίσημης πολιτείας πήραμε πρωτοβουλία να το πράξουμε οι ίδιοι. Θέλαμε ένα σκοπευτικό όμιλο ή σύλλογο στη Δράμα. Δεν θέλουμε να αφήσουμε τα παιδιά να προπονούνται σε αυτό το χώρο. Καθαρίσαμε το χώρο και θα τοποθετηθεί ένα κοντέινερ. Αυτό ας αποτελέσει το έναυσμα. Όταν υπάρχουν επιτυχίες θα μπορέσουν να ασχοληθούν με ένα άθλημα.

Η σκοπευτική ομοσπονδία που έχει έναν τέτοιο αθλητή, τι κάνει; Χρειάζεται να την πιέσει ένας Δήμος, μία οικογένεια, μία περιοχή ολόκληρη. Αν προσεχθούν κατάλληλα όλες οι υποδομές θα έχουμε και άλλους παγκόσμιους πρωταθλητές. Θα πρέπει όλα εδώ στην Ελλάδα να γίνονται με πίεση. Όταν έχεις μία τέτοια πίεση, τι κάνεις; Καινούργιος δήμαρχος είμαι. Αναλαμβάνω μία δημοτική αρχή με όλα τα γήπεδα κλειστά. Δεν έχουμε άδειες καταλληλότητας.

Θα πρέπει η κάθε Ομοσπονδία να προσέξει αυτά τα παιδιά. Εμείς με τα πενιχρά χρήματα που έχουμε προσπαθούμε να βοηθήσουμε το κάθε παιδί.

Γκρεμίσαμε όλα αυτά τα ερείπια. Δημιουργούμε σε αυτό το χώρο υποδομές και σε 10 ημέρες θα έχουμε μεταφέρει ένα κοντέινερ για σκοποβολή για να μπορούν να αθληθούν η Άννα και τα υπόλοιπα παιδιά».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.