ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αίγινα: Τρεις νεκροί και τρεις τραυματίες από σύγκρουση σκαφών

14:50 - 16 Αυγ 2016 | Ειδήσεις
Αίγινα: Τρεις νεκροί και τρεις τραυματίες από σύγκρουση σκαφών
Σύγκρουση επιβατηγού τουριστικού σκάφους με ταχύπλοο σημειώθηκε ανοιχτά της Αίγινας. Οι πρώτες πληροφορίες από το λιμενικό, κάνουν λόγο για τρεις νεκρούς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο τουριστικό σκάφος επέβαιναν 20 άτομα.

Στο Λιμεναρχείο Αίγινας κρατείται ο οδηγός του ταχύπλοου που εμβόλισε τη λάντζα με τους παραθεριστές, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρεις επιβάτες και να τραυματιστούν άλλοι τρεις. Νεκροί είναι ο χειριστής της λάντζας, ένα παιδάκι 2 ετών και ένας άνδρας, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ακόμη γίνει γνωστά, και εξετάζεται αν είναι ο πατέρας του παιδιού.

Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Αίγινας για τις πρώτες βοήθειες και με ελικόπτερο θα διακομιστούν σε νοσοκομείο της Αθήνας. Στο Κέντρο Υγείας έχουν μεταφερθεί και οι υπόλοιποι επιβάτες της λάντζας, οι οποίοι έχουν μικροτραυματισμούς, αλλά κυρίως έχουν υποστεί ισχυρό σοκ.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες από το Λιμενικό, φαίνεται το ταχύπλοο που είναι 8 μέτρων με ισχυρές μηχανές και καμπίνα κινείτο με μεγάλη ταχύτητα έπεσε με δύναμη πάνω στη λάντζα, την έκοψε στη μέση και την ανέτρεψε.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Αίγινας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.