ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρόεδρος ΣτΕ: Εγώ ματαίωσα τη διάσκεψη για τις τηλεοπτικές άδειες

14:09 - 30 Σεπ 2016 | Ειδήσεις
Πρόεδρος ΣτΕ: Εγώ ματαίωσα τη διάσκεψη για τις τηλεοπτικές άδειες
Σε λιγότερο από μια ώρα ολοκληρώθηκε η πρώτη διάσκεψη της ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών, με τον Πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας, Νίκου Σακελλαρίου, να δηλώνει ότι αυτός προχώρησε στη ματαίωση της διάσκεψης.

«Ενόψει του κλίματος το οποίο επιχειρείται να διαμορφωθεί τις τελευταίες, ιδίως, ημέρες από δημόσιες τοποθετήσεις και εκδηλώσεις ως προς την έκβαση της διασκέψεως της Ολομέλειας του Συμβουλίου Επικρατείας για τις εκκρεμείς ενώπιον του Δικαστηρίου υποθέσεις των τηλεοπτικών αδειών, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας έκρινε ότι πρέπει να ματαιωθεί η προγραμματισθείσα (από 13/9/2016) για σήμερα διάσκεψη επί των υποθέσεων αυτών».

 

Νωρίτερα, οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι η διάσκεψη διακόπηκε μετά από έντονη αντιπαράθεση που υπήρξε μεταξύ των δικαστών και του προέδρου του δικαστηρίου Νικόλαου Σακελλαρίου.

 

Αφορμή, σύμφωνα με πληροφορίες, για την αντιπαράθεση αποτέλεσε ο πρόλογος του κ. Σακελλαρίου στην αρχή της διάσκεψης, όπου αναφέρθηκε στην κρισιμότητα της υπόθεσης για τη χορήγηση των αδειών κ.λπ.

 

Η όλη αναφορά του κ. Σακελλαρίου εξελήφθη ως προσπάθεια να προκαταλάβει την κρίση των δικαστών. Από το σημείο αυτό και μετά ξεκίνησε η αντιπαράθεση μέσα στην αίθουσα των διασκέψεων.

Τελευταία τροποποίηση στις 14:09 - 30 Σεπ 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.