ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μια νεκρή από την έκρηξη στα Everest στην πλατεία Βικτωρίας

12:22 - 01 Δεκ 2016 | Ειδήσεις
Μια νεκρή από την έκρηξη στα Everest στην πλατεία Βικτωρίας
Μια γυναίκα 42 ετών εντοπίστηκε νεκρή μετά την ισχυρή έκρηξη, που σημειώθηκε λίγο πριν τις 9:30, στο υπόγειο του ταχυφαγείου στη συμβολή Χέυδεν και 3ης Σεπτεμβρίου, στην πλατεία Βικτωρίας. Πέντε άτομα ακόμα έχουν τραυματιστεί.

Όπως ανακοίνωσε η πυροσβεστική η 42χρονη γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή από το υπόγειο του καταστήματος. Κατά πληροφορίες πρόκειται για λογίστρια που εργαζόταν στο χώρο τη στιγμή της έκρηξης.

 

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το ΕΚΑΒ, πέντε άτομα έχουν διακομιστεί με ασθενοφόρα στα νοσοκομεία Γενικό Κρατικό, Γεννηματά και 401.

 

Και οι πέντε άνθρωποι, νοσηλεύονται εκτός κινδύνου καθώς όπως διαπιστώθηκε υπέστησαν ελαφρείς τραυματισμούς, κατά κύριο λόγο θλάσεις και κακώσεις.

 

Σημειώνεται, επίσης, ότι, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ορισμένα άτομα πήγαν σε φαρμακείο που βρίσκεται πολύ κοντά στο ταχυφαγείο, προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

 

Η αστυνομία είχε αποκλείσει όλη την περιοχή, ενώ από την ισχυρή έκρηξη έχουν προκληθεί σοβαρές ζημιές σε διπλανά καταστήματα και σπίτια που βρίσκονται στην περιοχή, καθώς και σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες.

 

Τα αίτια της πυρκαγιάς ερευνώνται από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

 

Κατά πληροφορίες η έκρηξη σημειώθηκε κατά τη διάρκεια εργασιών ηλεκτροσυγκόλησης στο χώρο του υπογείου.

Τελευταία τροποποίηση στις 12:52 - 01 Δεκ 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.