ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δίωξη για δύο κακουργήματα κατά της Ρούπα και της 25χρονης

13:22 - 06 Ιαν 2017 | Ειδήσεις
Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα σε βάρος της Πόλας Ρούπα και της 25χρονης ασκήθηκε από τον Εισαγγελέα, στον οποίο οδηγήθηκαν το πρωί.

Βγαίνοντας από το εισαγγελικό γραφείο η Πόλα Ρούπα φώναζε: «Κρατάνε το παιδί μου φρουρούμενο στο Παίδων τα σκουλίκια. Ειναι αιχμάλωτος πολέμου, έξι χρόνων παιδί».

 

Οι διώξεις οι οποίες ασκήθηκαν δεν αφορούν σε συμμετοχή στον Επαναστατικό Αγώνα αλλά σε νέα τρομοκρατική οργάνωση.

 

Συγκεκριμένα ασκήθηκε δίωξη για συγκρότηση τρομοκρατικής οργάνωσης, με την επιβαρυντική περίσταση της κατασκευής προμήθειας και κατοχής όπλων και εκρηκτικών, με τρόπο, έκταση και υπό συνθήκες που είναι δυνατόν να βλάψουν σοβαρά μια χώρα με σκοπό να εκφοβίσουν σοβαρά ένα πληθυσμό, να βλάψουν σοβαρά και να καταστρέψουν τις θεμελιώδεις, συνταγματικές, πολιτικές και οικονομικές δομές.

 

Δίωξη ασκήθηκε επίσης για διακεκριμένη κλοπή με σκοπό την τέλεση τρομοκρατικών πράξεων, καθώς και για πλαστογραφία και άρνηση δακτυλοσκόπησης. Στο πλευρό της Πόλα Ρούπα βρέθηκαν η μητέρα και η αδελφή της, οι οποίες βρίσκονταν στα δικαστήρια της Ευελπίδων από νωρίς το πρωί.

 

Σύμφωνα με πληροφοριες και ενώπιον του εισαγγελέα η Πόλα Ρούπα μίλησε για το παιδί της επαναλαμβάνοντας το αίτημα να αναλάβουν την επιμέλεια η μητέρα και η αδελφή της.

Copyright © 1999-2020 Premium S.A. All rights reserved.