ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νύχτα ταλαιπωρίας για εκατοντάδες οδηγούς στην Πατρών-Κορίνθου

11:14 - 08 Ιαν 2017 | Ειδήσεις
Νύχτα ταλαιπωρίας για εκατοντάδες οδηγούς στην Πατρών-Κορίνθου
Τα ξημερώματα της Κυριακής κι έπειτα από απίστευτη ταλαιπωρία των οδηγών αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην νέα εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου. Εκατοντάδες οδηγοί και οχήματα εγκλωβίστηκαν για ώρες από το απόγευμα του Σαββάτου, λόγω του χιονιού και του παγετού.

Στην περιοχή, τη διάρκεια της νύχτας,, 26 οχήματα της Πυροσβεστικής με 55 πυροσβέστες απεγκλώβιζαν σε ασφαλέστερα σημεία οδηγούς ή άλλους επιβάτες που το ζητούσαν, αλλά και παρείχαν βοήθεια σε οχήματα, προκειμένου να μετακινηθούν από τα σημεία που έχουν ακινητοποιηθεί.

 

Πολλοί οδηγοί παρέμειναν στα οχήματά τους μέχρι αργά τη νύχτα, ενώ άλλοι επέλεξαν να γυρίσουν πίσω ή να «τολμήσουν» να κινηθούν στην παλιά εθνική οδό, όπου επίσης παρουσιάστηκαν προβλήματα λόγω του χιονιού και του παγετού.

 

Η κυκλοφορία διεξάγεται πλέον κανονικά, με τις αρχές να βρίσκονται σε επιφυλακή, ώστε να επέμβουν σε περίπτωση που δημιουργηθεί κάποιο νέο πρόβλημα.

 

Η κίνηση διεξάγεται με δυσκολία στην παλαιά εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου, αφού από το ύψος της Ακράτας έως και το Αίγιο, η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται με δυσκολίες και μόνο με την χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Τελευταία τροποποίηση στις 11:33 - 08 Ιαν 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.