ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πιέσεις στο ΓΔ παρά τα κέρδη της μικρής κεφαλαιοποίησης

12:11 - 10 Ιαν 2017 | Χρηματιστήριο Αθηνών

Χαμηλότερα έκλεισε χθες ο ΓΔ, καθώς τα κέρδη της κεφαλαιοποίησης δεν κατάφεραν να υπερισχύσουν των απωλειών της μεγάλης κεφαλαιοποίησης. Ο ΓΔ έκλεισε στις 659,33 μονάδες χαμηλότερα κατά 0,15%, με τον τραπεζικό δείκτη να βρίσκεται 1,15% χαμηλότερα. Κέρδη 5,1% για τη Βιοχάλκο και 3,8% για την LAMDA Development ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες κατέγραψε η μετοχή των Jumbo (-2,7%).

Νέες συναντήσεις του Έλληνα ΥΠΟΙΚ με τους Ευρωπαίους αξιωματούχους

Ο Έλληνας ΥΠΟΙΚ, αναμένεται να συναντηθεί με τον Γάλλο ΥΠΟΙΚ και Ευρωπαίο εκπρόσωπο, Moscovici, την Τετάρτη και την Πέμπτη, σε μια προσπάθεια να προχωρήσουν οι συζητήσεις για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η κυβέρνηση εμφανίζεται αποφασισμένη να συμφωνήσει σε δημοσιονομικές μεταρρυθμίσεις αλλά και σε νέα μέτρα. Όλοι θα ήθελαν να υπάρξει μια συμφωνία μέχρι και τις 26 Ιανουαρίου, αλλά κάτι τέτοιο είναι ιδιαίτερα δύσκολο.

Τράπεζες: Εξωδικαστική διαδικασία για την αναδιάρθρωση των δανείων

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η νομοθεσία σχετικά με την εξωδικαστική επίλυση των δανειακών υποχρεώσεων, αναμένεται να οριστικοποιηθεί μέχρι και το τέλος του μήνα. Όλες οι υποχρεώσεις οι οποίες κρίνονται ως βιώσιμες θα μπορούν να ενταχθούν στη νέα νομοθεσία η οποία περιλαμβάνει και αναδιάρθρωση τραπεζικών χρεών.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.