ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διαμαρτυρίες εναντίον των πλειστηριασμών ακόμα μια Τετάρτη

21:01 - 25 Ιαν 2017 | Ειδήσεις
Διαμαρτυρίες εναντίον των πλειστηριασμών ακόμα μια Τετάρτη
Για μια ακόμα Τετάρτη, ημέρα διεξαγωγής πλειστηριασμών, το Ειρηνοδικείο της Αθήνας έγινε τόπος διαμαρτυριών, με μέλη οργανώσεων και πολίτες να εμποδίζουν την είσοδο των συμβολαιογράφων στο χώρο.

Οι προγραμματισμένοι πλειστηριασμοί αναβλήθηκαν, με τα μέλη των οργανώσεων να ζητούν από τους συμβολαιογράφους και τους υποψήφιους αγοραστές να αποχωρήσουν από το Ειρηνοδικείο.

 

Να σημειωθεί ότι στο δικαστικό κτίριο της Οδού Λουκάρεως στο κέντρο της Αθήνας για σήμερα είχαν προγραμματιστεί 15 πλειστηριασμοί, ενώ συνολικά στην Αττική θα πραγματοποιούνταν 32.

 

Από τους 15 πλειστηριασμούς στη Λουκάρεως οι τρεις ήταν από τράπεζες προς ιδιώτες, με τις οποίες οι τράπεζες ζητούσαν την εκποίηση δύο κατοικιών και ενός οικοπέδου.

 

Ανάλογη ήταν και η εικόνα στη Θεσσαλονίκη, με τα μέλη του συντονισμού συλλογικοτήτων να στρέφονται εναντίον της προέδρου Συμβολαιογράφων Θεσσαλονίκης, Ιωάννα Χρουσαλά-Μπιλίση.

 

Τα μέλη του συντονισμού ζητάνε της κράτηση της κ. Μπιλίση και μάλιστα ανέφεραν ότι θα καταθέσουν μήνυση εναντίον της. Όπως τονίζουν είπε ότι έγινε ανακήρυξη των πλειστηριασμών ενώ κάτι τέτοιο όπως λένε δεν έγινε ποτέ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.