ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ κόστισε ακριβά... αλλά δεν λειτουργεί

15:10 - 05 Φεβ 2017 | Ειδήσεις
Η ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ κόστισε ακριβά... αλλά δεν λειτουργεί
Τον εκνευρισμό τους εκδηλώνουν με κάθε τρόπο οι πολίτες που δεν μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ, η οποία βρίσκεται εκτός λειτουργίας από τα μέσα Ιανουαρίου λόγω υπερφόρτωσης του συστήματος. Το γεγονός έχει προκαλέσει πολλαπλά προβλήματα για τους ενδιαφερόμενους να συμμετέχουν σε τρεις διαγωνισμούς (5Κ-6Κ-7Κ/2016) οι οποίοι "τρέχουν" και αφορούν συνολικά 1.839 θέσεις τακτικού προσωπικού στην ΕΥΑΘ, το ΕΚΑΒ αλλά και το υπουργείο Υγείας.

Οι καταγγελίες αυτή τη στιγμή για τη λειτουργία της ιστοσελίδας, που αποτελεί μέρος των ψηφιακών υπηρεσιών του ΑΣΕΠ- των οποίων η αναβάθμιση έχουν υπερβεί τα 3 εκατομμύρια ευρώ- έχουν λάβει και δικαστικές διαστάσεις, καθώς πέρα από τις προειδοποιήσεις για αγωγές, ήδη έχουν κατατεθεί δύο εξώδικα από την Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος.

Τα προβλήματα στην ιστοσελίδα ξεκίνησαν στα μέσα Ιανουαρίου ενώ το αποτέλεσμα ήταν να "κρασάσει" η ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ και οι ενδιαφερόμενοι να μην μπορούν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους.

Μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις, όπως προκύπτει από καταγγελίες, δεν ήταν καν δυνατή η είσοδος στην σελίδα, ενώ όσοι τα κατάφερναν ήταν αδύνατον να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους καθώς το σύστημα τους απέρριπτε.

Τελικώς το ΑΣΕΠ ανακοίνωσε την παράταση στην υποβολή των αιτήσεων για τους τρεις εν εξελίξει διαγωνισμούς, αναφέρει η Καθημερινή της Κυριακής.

 

Τελευταία τροποποίηση στις 15:25 - 05 Φεβ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.