ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το 58% των Ελλήνων στηρίζει... Τραμπ για τους μουσουλμάνους μετανάστες

14:19 - 08 Φεβ 2017 | Ειδήσεις
Το 58% των Ελλήνων στηρίζει... Τραμπ για τους μουσουλμάνους μετανάστες
Έρευνα που διεξήχθη σε δέκα χώρες της Ευρώπης και δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα "Independent", δείχνει πως το διάταγμα Τραμπ για απαγόρευση εισόδου ατόμων από μουσουλμανικές χώρες στις ΗΠΑ, έχει... πέραση και στη Γηραιά Ήπειρο.

Στη δημοσκόπηση συμπεριλαμβάνεται και η Ελλάδα, όπου πάνω από τους μισούς κατοίκους επιθυμούν απαγόρευση εισόδου μουσουλμάνων μεταναστών.

 

Συγκεκριμένα, το 58% των Ελλήνων συμφωνεί να σταματήσει η μετανάστευση προς τη χώρα μας ατόμων που προέρχονται από μουσουλμανικές χώρες. Το 22% των Ελλήνων δηλώνουν πως δεν συμφωνούν ούτε διαφωνούν με την απαγόρευση ενώ το 20% τάσσεται κατά.

 

Στην Πολωνία, το 71% των πολιτών στηρίζουν την σχετική απαγόρευση.


Στην Αυστρία, το 65% στηρίζει την απαγόρευση εισόδου μεταναστών από μουσουλμανικές χώρες. Στη Γερμανία, το αντίστοιχο ποσοστό είναι 53%, στην Ιταλία 51% και στη Βρετανία 47% . 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις δέκα χώρες που συμμετείχαν στην έρευνα, το ποσοστό των πολιτών που διαφωνεί με την απαγόρευση των μεταναστών κυρίως από μουσουλμανικές χώρες δεν ξεπερνά το 32%.

 

Από τους ερωτηθέντες, αντίθετοι στην μετανάστευση μουσουλμάνων ήταν κυρίως οι ηλικιωμένοι ενώ οι κάτω των 30 ετών έδειχναν να μην έχουν μεγάλο πρόβλημα.

 

Τελευταία τροποποίηση στις 14:24 - 08 Φεβ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.