ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Mega: Θα δούμε δελτίο ειδήσεων τη Δευτέρα;

11:32 - 11 Φεβ 2017 | Ειδήσεις
Mega: Θα δούμε δελτίο ειδήσεων τη Δευτέρα;
Σήμερα αναμένεται να αποφασιστεί το ξεκίνημα του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του Mega, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει ο Μιχάλης Ιγνατίου στο site του.

Η πλειοψηφία των εργαζομένων του Mega συμφωνούν για την επανέναρξη του δελτίου. Θα είναι ένα κανονικό δελτίο με την ειδησεογραφία της ημέρας και δεν θα είναι καταγγελτικό εναντίον της Digea και όσων προσπαθούν να κλείσουν το κανάλι. Το δελτίο θα εκφωνήσει η συνάδελφος Λίνα Δρούγκα.

Σε χθεσινή του ανακοίνωση προέβη ο διευθυντής ειδήσεων Μανώλης Καψής από τη σελίδα του στο Facebook, και στη συνέχεια επικοινώνησε με το προσωπικό. Οι αντιδράσεις ήταν πολύ θετικές. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην ιστοσελίδα του ανταποκριτή του Mega στην Ουάσιγκτον, Μιχάλη Ιγνατίου το σχετικό δημοσίευμα είχε μέσα σε μερικές ώρες πέραν των 600 shares, ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία είχε φτάσει σε 33,173 ανθρώπους (13,731 people reached), κάτι που δείχνει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Σύμφωνα με πηγές από την δημοσιογραφική ομάδα του Mega, ο κ. Καψής θεωρεί ότι με αυτή την κίνηση θα βοηθηθεί το κανάλι μπροστά στο ενδεχόμενο του μαύρου που προέκυψε από την Digea, η οποία αποφάσισε να κατεβάσει τα ρολά του "μεγάλου καναλιού" την ερχόμενη Τετάρτη το βράδυ.

Οι εργαζόμενοι στο σταθμό αναμένουν ότι και οι μέτοχοι, αλλά και οι τράπεζες, θα σταθούν αυτήν τη φορά στο ύψος των περιστάσεων και θα αφήσουν κατά μέρος τα παιγνίδια, τα οποία έχουν θύματα μόνο τους εργαζόμενους. Αν οι μέτοχοι και οι τράπεζες θέλουν να μην χάσουν το σημαντικό περιουσιακό τους στοιχείο, πρέπει να πάρουν αποφάσεις τώρα.

 

Τελευταία τροποποίηση στις 11:47 - 11 Φεβ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.