ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αναταραχή στο Αττικό νοσοκομείο λόγω... Πολάκη

15:47 - 14 Φεβ 2017 | Ειδήσεις
Αναταραχή στο Αττικό νοσοκομείο λόγω... Πολάκη
Ένταση ξέσπασε νωρίτερα στις εγκαταστάσεις του Αττικού Νοσοκομείου όταν στο σημείο βρέθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, προκειμένου να εγκαινιάσει τη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) Παίδων. Εκεί τον περίμεναν εργαζόμενοι που διαμαρτύρονταν για την κατάσταση του ιδρύματος.

Η ΜΑΦ Παίδων της Γ' Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου «Αττικόν» λειτουργεί από τις 11 Ιανουαρίου και αποτελεί τη μοναδική μονάδα τέτοιου είδους σε ολόκληρη τη Δυτική Αττική. Υλοποιήθηκε μέσω της δωρεάς του απαραίτητου εξοπλισμού από το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».

 

Στόχος της ΜΑΦ Παίδων είναι να συμβάλει στην άμεση αντιμετώπιση περιστατικών με επικίνδυνα και απειλητικά για τη ζωή των παιδιών νοσήματα και θα συνδράμει ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας.

 

«Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου δεν ξεχνούν τον εμπαιγμό και τις ψεύτικες υποσχέσεις, δεν δίνουν συγχωροχάρτι στην αντιλαϊκή πολιτική, που συνεχίζεται και με αυτήν την κυβέρνηση, δεν συμβιβάζονται με το μικρότερο κακό. Ζητούν μόνιμη, σταθερή δουλειά για όλους, να φύγουν οι εργολάβοι από τα νοσοκομεία, δημόσια και δωρεάν υγεία», σημείωσε το προεδρείο του σωματείου των εργαζομένων.

Τελευταία τροποποίηση στις 15:52 - 14 Φεβ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.