ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επέστρεψε στον Κορυδαλλό ο Α. Τσοχατζόπουλος

20:37 - 21 Φεβ 2017 | Ειδήσεις
Στον Κορυδαλλό επέστρεψε ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος για περίπου δύο εβδομάδες νοσηλεύτηκε φρουρούμενος στο νοσοκομείο Αττικό, εξαιτίας υποτροπής φλεβικής θρόμβωσης δεξιού σκέλους.

Ο καταδικασμένος σε 20ετή κάθειρξη πρώην υπουργός πήρε εξιτήριο την Παρασκευή. Πριν από λίγες ημέρες το Πενταμελές Εφετείο αποφάσισε ότι δεν πρέπει να βγει από την φυλακή, απορρίπτοντας την τέταρτη αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής του.

 

Το δικαστήριο είχε δεχθεί ότι τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο 77χρονος πρώην υπουργός μπορούν να αντιμετωπιστούν αν και κρατούμενος και ότι η παραμονή του στην φυλακή δεν θα οδηγήσει σε ανεπανόρθωτη βλάβη.

 

Στις επόμενες συνεδριάσεις του Πενταμελούς Εφετείου, που εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση παράνομων αμοιβών του πρώην υπουργού από την αγορά των υποβρυχίων και των TOR M1, αναμένεται να απολογηθεί η σύζυγος του κ. Τσοχατζόπουλου. Η απολογία της κ. Σταμάτη ενδέχεται να ξεκινήσει στην αυριανή δικάσιμο ή σε επόμενη, αν δηλωθεί ότι δεν είναι σε θέση να απολογηθεί.

 

Σε αυτήν την περίπτωση το δικαστήριο θα προχωρήσει με την απολογία του πρώην διευθυντή Εξοπλισμών του ΥΠΕΘΑ, Ιωάννη Σμπώκου.

Copyright © 1999-2020 Premium S.A. All rights reserved.