ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέες εξελίξεις με τους Τούρκους υπήκοους-Κρατούνται σε ασφαλή χώρο

22:23 - 24 Φεβ 2017 | Ειδήσεις
Νέες εξελίξεις με τους Τούρκους υπήκοους-Κρατούνται σε ασφαλή χώρο
Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με τους δύο τούρκους στρατιωτικούς που συνελήφθησαν στην Ορεστιάδα και φέρεται να συμμετείχαν στην ομάδα των κομάντο που επιχείρησαν να σκοτώσουν τον Ταγίπ Ερντογάν κατά τη διάρκεια του αποτυχημένου πραξικοπήματος.

Το απόγευμα της Παρασκευής για πρώτη φορά υπήρξε επίσημη αναφορά στην υπόθεση από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας. 

 

Αφορμή στάθηκαν οι πληροφορίες που μετέδωσε το STAR σύμφωνα με τις οποίες οι δύο Τούρκοι μεταφέρθηκαν από την Ορεστιάδα στην Κομοτηνή, για να ανακριθούν στον εκεί κεντρικό σταθμό της ΕΥΠ για τη Θράκη, με προοπτική, μέσα στο τριήμερο, να μετακινηθούν στην Αθήνα.

 

Το Αρχηγείο διέψευσε κατηγορηματικά αυτές τις πληροφορίες σημειώνοντας ότι οι δύο Τούρκοι κρατούνται από την Ελληνική Αστυνομία σε ασφαλή χώρο.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ: Με αφορμή αναφορές σε Μ.Μ.Ε. διευκρινίζεται ότι, οι δύο υπήκοοι Τουρκίας που συνελήφθησαν στην περιοχή του Έβρου την 15 Φεβρουαρίου 2017, κρατούνται από την Ελληνική Αστυνομία σε ασφαλή χώρο.

 

Ενδεικτικό της σοβαρότητα της υπόθεσης είναι το γεγονός ότι υπήρξε άμεση αντίδραση και από κυβερνητικές πηγές οι οποίες διαψεύδουν κατηγορηματικά, ως απολύτως ανακριβείς, τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν από ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό ότι οι δύο Τούρκοι κομάντος κρατούνται από την ΕΥΠ.

Τελευταία τροποποίηση στις 22:31 - 24 Φεβ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.