ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μανιακός δολοφόνος σπέρνει τον τρόμο στις πιάτσες των ΤΑΧΙ

10:24 - 02 Μαρ 2017 | Ειδήσεις
Μανιακός δολοφόνος σπέρνει τον τρόμο στις πιάτσες των ΤΑΧΙ
Στο σκοτάδι κινούνται προς το παρόν οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για το κίνητρο της δολοφονίας του 52χρονου οδηγού ταξί τα μεσάνυχτα της Τρίτης στην Κηφισιά χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο δράστης της ανθρωποκτονίας να είναι κάποιος μανιακός δολοφόνος.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της 11ης Φεβρουαρίου στην ίδια περιοχή ένας άγνωστος άνδρας είχε πυροβολήσει με το ίδιο όπλο έναν άλλο οδηγό ταξί, τραυματίζοντάς τον στον λαιμό. Σε καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν έχει προσδιοριστεί το κίνητρο των επιθέσεων, με συνέπεια οι αστυνομικοί να εξετάζουν ακόμα και το ενδεχόμενο να βρίσκονται μπροστά σε μια περίπτωση μανιακού δολοφόνου.

 

Τα μεσάνυχτα της Τρίτης εντοπίστηκε δολοφονημένος μέσα στο ταξί του ο 52χρονος Γ.Δ., κάτοικος Νέας Ιωνίας. Βρέθηκε νεκρός στη θέση του οδηγού με τραύμα στον δεξιό κρόταφο. Μέσα στο ταξί οι αστυνομικοί που ερεύνησαν βρήκαν μία βολίδα, ενώ, σύμφωνα και με τον ιατροδικαστή, ο άτυχος άνδρας είχε δεχθεί δύο σφαίρες στο κεφάλι.

 

Εικάζεται ότι ο φόνος διαπράχθηκε ενόσω το ταξί βρισκόταν εν κινήσει καθώς το όχημα προσέκρουσε σε άλλο σταθμευμένο Ι.Χ. και ακινητοποιήθηκε. Ο δράστης δεν είχε αφαιρέσει τα χρήματα των εισπράξεων και επομένως αποκλείστηκε από την πρώτη στιγμή κίνητρο του φόνου να ήταν η ληστεία.

 

Τρεις εβδομάδες νωρίτερα, ένας 32χρονος οδηγός ταξί, που είχε «πάρει κούρσα» τον ίδιο ενδεχομένως πελάτη στην ίδια περιοχή, είχε μεταφερθεί αιμόφυρτος στο νοσοκομείο με τρεις σφαίρες στον λαιμό. Ούτε τότε είχε προκύψει εμφανές κίνητρο της απόπειρας δολοφονίας, ενώ ο δράστης είχε ουσιαστικά πηδήξει από το ταξί αφού πρώτα είχε αρπάξει τα κλειδιά από τη μηχανή του αυτοκινήτου.

 

Και στις δύο περιπτώσεις χρησιμοποιήθηκε το ίδιο όπλο, ένα μετασκευασμένο χαμηλού δραστικού βεληνεκούς πιστόλι με σιγαστήρα. Ο 32χρονος είχε καταθέσει ότι ο δράστης ήταν ηλικίας 35 - 40 ετών και φορούσε αθλητικά ρούχα. Την υπόθεση ερευνά το Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Τελευταία τροποποίηση στις 10:34 - 02 Μαρ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.