ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στις 27 Μαρτίου το 2017 Hellenic ACFE Anti Fraud Symposium

20:56 - 03 Μαρ 2017 | Ειδήσεις
Το Ελληνικό Ινστιτούτο κατά της Απάτης διοργανώνει το "2017 Hellenic ACFE Anti Fraud Symposium”, τη Δευτέρα 27 Μαρτίου, στο Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στο συνέδριο θα συζητηθούν επίκαιρα θέματα πρόληψης, διαχείρισης και καταπολέμησης της απάτης, υπό το πρίσμα διαφόρων επιχειρηματικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων, σκιαγραφώντας τις τάσεις και του αύριο.

 

Συγκεκριμένα, θα αναλυθούν θέματα που αφορούν σε κρούσματα απάτης στην ιδιωτική ασφάλιση, στις τηλεπικοινωνίες, στον χώρο της υγείας αλλά και στο πεδίο του αθλητισμού, με στόχο την ανάδειξη καλών anti-fraud management & prevention πρακτικών με cross-industry εφαρμογή.

 

Ο αντίκτυπος των νέων κανονιστικών ρυθμίσεων για την προστασία των δεδομένων και το οικονομικό έγκλημα έχει επίσης εξέχουσα θέση στην ατζέντα του συνεδρίου, όπως αυτός του ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων.

 

Ο Tim Harvey, Director of U.K. Operations του Association of Certified Fraud Examiners (ACFE) θα πραγματοποιήσει keynote παρουσίαση σχετικά με τις αναδυόμενες τεχνολογικές τάσεις που επηρεάζουν την εκδήλωση των κρουσμάτων απάτης, δίνοντας έμφαση στα crypto-currencies και τα mobile transfers. Ο Tim Harvey είναι ένας από τους πλέον καταξιωμένους fraud examiners διεθνώς, με θητεία σε Scotland Yard και την αστυνομία της Πόλης του Λονδίνου.

 

Το συνέδριο πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Boussias Communications.

Copyright © 1999-2020 Premium S.A. All rights reserved.