ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ανακύκλωση συσκευασιών στο Δήμο Παύλου Μελά

11:41 - 07 Μαρ 2017 | Ειδήσεις
Η ανακύκλωση συσκευασιών στο Δήμο Παύλου Μελά
Η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ) σε συνεργασία με τον Δήμο Παύλου Μελά, έναν από τους μεγαλύτερους Δήμους της χώρας, προχωρούν σε ανάπτυξη έργου ανακύκλωσης. Η ΕΕΑΑ παρέδωσε ήδη στον Δήμο εξοπλισμό που περιλαμβάνει 3 ειδικά οχήματα συλλογής ανακυκλώσιμων υλικών και ένα δίκτυο που αποτελείται 1.350 μπλε κάδους, ώστε οι δημότες να έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν ενεργά στην ανακύκλωση συσκευασιών συμβάλλοντας έτσι αποφασιστικά στην προστασία του περιβάλλοντος.
Πρόσφατα, ολοκληρώθηκε και η εναρκτήρια ενημερωτική καμπάνια με στόχο την προώθηση της ανακύκλωσης και την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση των πολιτών, που περιελάμβανε διανομή ενημερωτικού υλικού και ειδικών σάκων ανακύκλωσης.
 
Παράλληλα, προγραμματίζονται και δράσεις ειδικά σχεδιασμένες για τα παιδιά ώστε να μυηθεί στην κουλτούρα της ανακύκλωσης και η νέα γενιά δημοτών.
 
Ο Δήμος σε συνεργασία με την ΕΕΑΑ σχεδιάζει σημαντικές αλλαγές και εξελίξεις στον τομέα της ανακύκλωσης και οι πολίτες καλούνται να συμμετέχουν ενεργά σε αυτή την προσπάθεια, με απώτερο σκοπό την ενίσχυση της κυκλικής οικονομίας στο πλαίσιο της γενικότερης εθνικής και κοινοτικής πολιτικής.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.