ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνέδριο για την καταπολέμηση της διαφθοράς διοργανώνει ο ΟΟΣΑ

11:16 - 22 Μαρ 2017 | Ειδήσεις
Συνέδριο Διαβούλευσης διοργανώνει στην Αθήνα, στις 27 - 29 Μαρτίου και στη Θεσσαλονίκη, στις 30- 31 Μαρτίου, ο Τομέας Καταπολέμησης της Διαφθοράς του ΟΟΣΑ για την προώθηση της συμμόρφωσης κατά της διαφθοράς, την προώθηση αποτελεσματικών εσωτερικών ελέγχων και της επιχειρηματικής ηθικής στις ελληνικές επιχειρήσεις, στο πλαίσιο του Ελληνικού Εθνικού Σχεδίου Δράσης για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς.

Ο ΟΟΣΑ έχει δεσμευτεί να υποστηρίζει τις ελληνικές αρχές και να παρέχει τεχνική καθοδήγηση για την εφαρμογή του προγράμματος μεταρρυθμίσεων σε μια σειρά προκαθορισμένων χώρων που αφορούν τον ιδιωτικό τομέα.

 

Στο Συνέδριο αυτό θα παρευρεθούν διεθνείς εμπειρογνώμονες από τον ΟΟΣΑ και τα κράτη μέλη του οργανισμού, εμπειρογνώμονες από την ελληνική Κυβέρνηση καθώς και έμπειροι επαγγελματίες από τον ιδιωτικό τομέα, με σημαντική εμπειρία σε θέματα συμμόρφωσης και πρόληψης της διαφθοράς.

 

Κάθε μέρα του Συνεδρίου είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες των διαφόρων ενδιαφερομένων του ιδιωτικού τομέα:

 

  • Εταιρείες κάθε μεγέθους που επιθυμούν να καταρτίσουν Πρόγραμμα Συμμόρφωσης.
  • Εταιρείες που επιθυμούν να βελτιώσουν τα προγράμματα συμμόρφωσης κατά της διαφθοράς που ήδη διαθέτουν.
  • Επιχειρηματικές Οργανώσεις και Επαγγελματικές Ενώσεις που επιθυμούν να κατευθύνουν επιχειρήσεις και να διερευνήσουν μοντέλα για τη μελλοντική συνεργασία δημόσιου-ιδιωτικού τομέα, παραδείγματος χάριν μέσω πρωτοβουλιών συλλογικής δράσης.

 

Οι παρουσιάσεις θα είναι άκρως διαδραστικές με πραγματικά παραδείγματα και συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης, που θα σας προσφέρουν πολύτιμες και πρακτικές οδηγίες, οι οποίες μπορούν να εφαρμοστούν στην εταιρεία σας, την επιχείρηση, το τμήμα ή την επαγγελματική ένωση. Οι περισσότερες συνεδρίες θα αντλήσουν υλικό από το Σχέδιο του ΟΟΣΑ σχετικά με τις "Βέλτιστες Πρακτικές και Κατευθυντήριες Οδηγίες: Προώθηση της συμμόρφωσης, των αποτελεσματικών εσωτερικών ελέγχων και της επιχειρηματικής ηθικής στις ελληνικές επιχειρήσεις με στόχο την καταπολέμηση της διαφθοράς".

 

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν το σύνολο ή μέρος του Συνεδρίου παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την κα Χριστίνα Αναγνωστοπούλου (christina.anagnostopoulou @oecd.org. /+30 210 340 1226).

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Συνέδριο, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την κα Χριστίνα Τρεμόντι ( / +30 210 340 1227) ή την κα Claire Leger ( / +33 1 45 24 78 47).

 

Η Ημερίδα στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί στην Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Φραγκούδη 11 & Αλεξάνδρου Πάντου, Καλλιθέα.

Η Ημερίδα στην Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί στο Grand Palace Hotel Μοναστηρίου 305, Θεσσαλονίκη.

Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.