ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

BP και Novasports.gr βάζουν τρίποντο σε ζωντανή μετάδοση μέσω Streaming!

12:44 - 07 Απρ 2017 | Ειδήσεις
BP και Novasports.gr βάζουν τρίποντο σε ζωντανή μετάδοση μέσω Streaming!
H BP είχε διαφηµιστική προβολή στις Live video και audio streaming µεταδόσεις επιλεγµένων αγώνων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης στο χώρο του μπάσκετ, της Euroleague αλλά και της εκποµπής Super Euroleague, που μεταδίδονται αποκλειστικά από το Novasports.gr.

H διοργάνωση της EuroLeague, που θα συνεχίσει να προβάλλεται και μάλιστα αποκλειστικά για την επόμενη τριετία 2017-2020 από τα αθλητικά κανάλια της Nova, αποτέλεσε μία εξαιρετική ευκαιρία προβολής για ένα μεγάλο διαφημιζόμενο, όπως η BP, για την οποία υλοποιήθηκε στοχευμένο media plan στo Novasports.gr. Μέσα από την ενέργεια, η BP εξασφάλισε branded προβολή και πλήθος παροχών σε display formats όπως banners, skins, pre rolls εκμεταλλευόμενη το website, το mobile application, αλλά και τις social media οντότητες του Novasports.gr.

Τα δημιουργικά της καμπάνιας εξασφάλισαν 11.000 clicks με το CTR να διαμορφώνεται στο 1,31%.

To Novasports.gr  είναι το αθλητικό site που παίζει μπάλα παντού! Οι επισκέπτες του Novasports.gr μπορούν να παρακολουθήσουν μέσα από ένα multiscreen περιβάλλον, ζωντανές video & audio μεταδόσεις αγώνων και εκπομπών μέσω streaming (www.novasports.gr/webtv), στιγμιότυπα αγώνων και συνεντεύξεις σε αποκλειστικότητα, ενώ παράλληλα, μπορούν να ενημερωθούν για όλες τις τελευταίες ειδήσεις αλλά και να διαβάσουν όλα τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων. Τέλος, έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων και τη ροή των αποτελεσμάτων από όλες τις  Ελληνικές και ξένες διοργανώσεις.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.