ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ιερώνυμος: Τρόικα, Σόιμπλε και ΔΝΤ είναι τα «βάτα» του Τσίπρα

15:17 - 12 Απρ 2017 | Ειδήσεις
Ιερώνυμος: Τρόικα, Σόιμπλε και ΔΝΤ είναι τα «βάτα» του Τσίπρα
Η Τρόϊκα, ο Σόιμπλε και το ΔΝΤ είναι τα «βάτα» που δεν αφήνουν τον πρωθυπουργό να ολοκληρώσει το έργο του, δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, τη Μεγάλη Τετάρτη.

Κατά την προσέλευση του στο γραφείο του Αρχιεπισκόπου ο υπουργός σχολίασε πως «Το πλοίο σώθηκε» για να απαντήσει ο Αρχιεπίσκοπος πως και εμείς αυτό θέλουμε.

 

Ο Αρχιεπίσκοπος εξέφρασε την χαρά του για την συνάντηση με τον κ. Καμμένο και τόνισε: «Ενημερώθηκα για καίρια ζητήματα που αφορούν στα εθνικά θέματα , στις σχέσεις Εκκλησίας και Ενόπλων Δυνάμεων και ανταλλάξαμε με τον κ. Υπουργό ευχές για Καλό Πάσχα , δημιουργικό και ειρηνικό».

Ο Αρχιεπίσκοπος κλήθηκε από δημοσιογράφο να διευκρινίσει μία πρόσφατη δήλωσή του στην οποία είχε πει ότι ο κ. Τσίπρας έπεσε στα βάτα και ο κ. Ιερώνυμος δεν το αρνήθηκε:

 

Απάντησε λοιπόν πως «τα βάτα είναι τα άγρια φυτά που όταν κάποιος μπλέξει σε αυτά δεν μπορεί να ξεμπλέξει . Είπα ότι αγαπάω, σέβομαι και έχω καλή συνεργασία με τον πρωθυπουργό και ως πατέρας προς παιδί το πονάω, τον λυπάμαι, διότι θέλει, αγωνίζεται, προσπαθεί. Αναγκάζομαι να πω για μην δημιουργηθούν παρεξηγήσει ότι για μένα βάτα είναι η τρόικα, ο Σόιμπλε, το ΔΝΤ και όλοι εκείνοι ι οι οποίοι δεν τον βοηθούν να ξεπεράσει τα προβλήματα του».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.