ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέο ιστορικό ρεκόρ από το Nasdaq -Εταιρικά κέρδη και tax plan δίνουν ώθηση

09:53 - 26 Απρ 2017 | Aγορές

Τα εταιρικά κέρδη βρίσκονται στο προσκήνιο και οι χθεσινές ανακοινώσεις βοήθησαν τους δείκτες να πραγματοποιήσουν ένα ακόμα ισχυρό ράλι. Ο Nasdaq πέρασε πάνω από τις 6000 μονάδες, για πρώτη φορά στην ιστορία, ενώ σημαντικά κέρδη κατέγραψαν και οι επιμέρους δείκτες. Θετική ήταν και η συνέχεια με τους ασιατικούς δείκτες να κινούνται επίσης υψηλότερα, καθώς η διάθεση για ρίσκο παραμένει σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα. Οι επενδυτές θα περιμένουν και τα συμπεράσματα της συνεδρίασης της BoJ, με τις εκτιμήσεις να μη δείχνουν ότι θα υπάρξει κάποια δήλωση που θα προκαλέσει μείωση της διάθεσης για ρίσκο. Το πετρέλαιο έδειξε τα πρώτα σημάδια σταθεροποίησης, μετά από τις ισχυρές απώλειες των τελευταίων ημερών. Για σήμερα, δεν αποκλείουμε συνέχεια στο ράλι, πιθανόν με νέα εντυπωσιακή συνεδρίαση, καθώς αναμένεται η δημοσίευση του tax plan.

  • Η Le Pen, δείχνει να κερδίζει μερικούς πόντους στις δημοσκοπήσεις μετά από την άρνηση του Melanchon να στηρίξει Macron.

  • Η Αγγλία θα μπορούσε να συνεχίσει να πληρώνει το μερίδιό της στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό, μέχρι και το 2020, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

  • Νέες πιέσεις για το AUD μετά από τις ενδείξεις για υποχώρηση του πληθωρισμού.

  • Εν αναμονή του tax plan σήμερα, με τις εκτιμήσεις να αναφέρουν μεταρρυθμίσεις-έκπληξη.

Ανάλυση αγοράς

Πετρέλαιο - Άνοιγμα: 49,30 Υψηλό: 49,89 Χαμηλό: 48,94 Κλείσιμο: 49,37

26 04 17 oil Το πετρέλαιο έδειξε τα πρώτα σημάδια ανακοπής της πτώσης χθες, μετά από ένα πτωτικό σερί οκτώ συνεδριάσεων, το οποίο ήταν και το μεγαλύτερο εδώ και πολλούς μήνες. Η δοκιμασία του ΚΜΟ αλλά και η πτώση του κάτω από αυτόν, θεωρούμε ότι θα οδηγήσουν σε μια προσπάθεια αντιστροφής. Οι τεχνικές ενδείξεις ROC, Vol. βρίσκονται σε έντονα ακραία επίπεδα και θα μπορούσαν να υποστηρίξουν μια νέα ανοδική κίνηση. Με το θέμα της Βόρειας Κορέας να παραμένει επικίνδυνο, εκτιμούμε ότι τα τρέχοντα επίπεδα κάτω των $50, αποτελούν μια σπουδαία ευκαιρία για νέες τοποθετήσεις με τον πρώτο στόχο στα $55 και το δεύτερο στην περιοχή των $60.

Στηρίξεις Αντιστάσεις

49,20 49,80
48,80 50,15
48,45 50,40
47,90 51,00

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.