ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκτός φυλακής ο Τσοχατζόπουλος-Βρήκε τα χρήματα για την εγγύηση

13:15 - 27 Απρ 2017 | Ειδήσεις
Εκτός φυλακής ο Τσοχατζόπουλος-Βρήκε τα χρήματα για την εγγύηση
Λίγες ώρες μετά την απόρριψη του αιτήματος για μείωση της εγγυοδοσίας, ο κατηγορούμενος πρώην Υπουργός, Άκης Τσοχατζόπουλος φαίνεται ότι κατάφερε να συγκεντρώσει τα απαραίτητα χρήματα που θα τον οδηγήσουν στην ελευθερία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν κατέστη δυνατό να ολοκληρωθούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες που απαιτούνται ώστε ο πρώην υπουργός να περάσει το κατώφλι των φυλακών σήμερα και να βρεθεί κοντά στους οικείους του. Αυτό, όμως, θα συμβεί την Παρασκευή.

 

Τα αναγκαία χρήματα για την καταβολή της εγγυοδοσίας, των 200.000 ευρώ κατά πληροφορίες συγκεντρώθηκαν «από δωρεές φίλων του» και έτσι απομένουν γραφειοκρατικές λεπτομέρειες για να αποφυλακιστεί ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος παραμένει κρατούμενος από το Πάσχα του 2012.

 

O έτερος συνήγορός του Λεωνίδας Κοτσαλής  μίλησε για φυσική εξόντωση του κ. Τσοχατζοπουλου επισημαίνοντας: «Δεν νοείται να σέρνεται από νοσοκομείο σε νοσοκομείο.

 

Τι λόγο έχει η διατήρηση του συγκεκριμένου περιοριστικού όρου; Αναρωτιέμαι αν είναι μοχλός για την επίτευξη άλλων στόχων... Ο Άκης Τσοχατζόπουλος έχει τύχει απαξιωτικής μεταχείρισης, πρωτοφανούς για μια νομοκρατούμενη Πολιτεία. Η επέμβαση της Πολιτείας είναι επιβεβλημένη για να αποτραπεί ο κίνδυνος ζωής του».  

Τελευταία τροποποίηση στις 19:18 - 27 Απρ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.