ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σοκάρει η περιγραφή του παιδοκτόνου της Αγ. Βαρβάρας

15:05 - 28 Απρ 2017 | Ειδήσεις
Σοκάρει η περιγραφή του παιδοκτόνου της Αγ. Βαρβάρας
Έπειτα από ώρες ανάκρισης ο 61χρονος πατροκτόνος της Αγίας Βαρβάρας, ομολόγησε ότι σκότωσε ο ίδιος την 6χρονη κόρη του.

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι ο θάνατος της άτυχης Στυλιανής Εικοσιπεντάκη επήλθε από ασφυκτικό θάνατο, συνεπεία απόφραξης των ανωτέρων αναπνευστικών οδών στόματος και μύτης, ύστερα από πίεση που ασκήθηκε, κάτι που δικαιολογείται και από λίγες εκχυμώσεις που είχε στα χειλάκια του.

 

Το πόρισμα συμπίπτει απόλυτα με την κατάθεση που έδωσε ο δράστης της ανθρωποκτονίας και πατέρας ότι πίεσε το παιδί στην αγκαλιά του έως ότου αυτό πάψει να κλαίει, το πίεσε όμως τόσο που στο τέλος δεν μπορούσε να αναπνεύσει…

 

Ο 61χρονος απόστρατος αστυνομικός περιέγραψε στους πρώην συναδέλφους του ότι έκανε μπάνιο το αγοράκι και το έβαλε για ύπνο ενώ η μικρή δεν κοιμούνταν και ζητούσε συνέχεια τη μαμά της. Εκείνος τότε θύμωσε και της έπιασε τη μύτη και το στόμα, όπως άλλωστε επιβεβαίωσε και η ιατροδικαστική εξέταση. Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι τύλιξε το παιδί με την αγαπημένη του κόκκινη κουβέρτα και στη συνέχεια το έβαλε σε πλαστική σακούλα και κρατώντας την περπάτησε 1,5 χλμ. μακριά από το σπίτι του για το να το πετάξει σε κάδο απορριμάτων.

 

Στον πατροκτόνο ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και εξύβριση νεκρού, ο οποίος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη με τον συνήγορό του να δηλώνει ότι έχει αυτοκτονικές τάσεις, λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή και ότι έκαναν αίτηση να εξεταστεί από ψυχίατρο.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.