ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τζήμερος στον ΑΝΤ1: Δεν γρονθοκόπησα την Μπαλού

19:16 - 11 Μαϊ 2017 | Ειδήσεις
Τζήμερος στον ΑΝΤ1: Δεν γρονθοκόπησα την Μπαλού
Ο Θάνος Τζήμερος, πρόεδρος του κόμματος «Δημιουργία Ξανά», και επικεφαλής της παράταξης «Δημιουργούμε Μαζί», σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ισχυρίστηκε ότι «έγιναν τα ακριβώς αντίθετα» από αυτά που λέγονται παραπέμποντας στο σχετικό βίντεο από την εταιρία που βιντεοσκοπεί τις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Ο πρόεδρος του κόμματος «Δημιουργία Ξανά» δήλωσε ότι τον ενοχλεί να υπάρχουν αφίσες των κομμάτων σε δημόσιο χώρο καθώς η πάγια θέση του είναι ότι «ο δημόσιος χώρος είναι χώρος όλων μας και όχι χώρος κομματικής ασυδοσίας», οπότε ενοχλήθηκε από τις αφίσες του ΠΑΜΕ και τις ξεκόλλησε πετώντας τες στον κάδο.

 

Ο Θάνος Τζήμερος υποστήριξε ότι αφού μπήκε στην αίθουσα και κάθισε στη θέση του, 20 λεπτά μετά, ήρθε ένα μέλος του ΚΚΕ και του επιτέθηκε πετώντας του τις αφίσες που έσκισε και είχε πετάξει στον κάδο ο ίδιος. Στην αρχή τον αγνόησε, ωστόσο στην συνέχεια ήρθε ομάδα του ΚΚΕ μεταξύ των οποία ήταν και η Αλεξάνδρα Μπαλού. 

 

Όπως τόνισε «όταν μου επιτέθηκαν, εγώ σηκώθηκα και τους απώθησα, δεν χαστούκισα, δεν γρονθοκόπησα, η Μπαλού θα την δείτε είναι μια χαρά, εμένα φαίνεται η γρατζουνιά εδώ πέρα (δείχνει τα χείλη του), σχισμένο πουκάμισο και μετά μου επιτέθηκαν ενχροώ οι πάντες».

 

Στην επισήμανση του Νίκου Χατζηνικολάου πως το ΚΚΕ καταγγέλλει ότι η κυρία Μπαλού γρονθοκοπήθηκε, ο κύριος Τζήμερος τόνισε ότι «κάποιον από το ΚΚΕ, που με προπηλάκιζε τον έσπρωξα πολύ δυνατά, βεβαίως, εάν πήρε η μπάλα και την Μπαλού δεν ξέρω».

Τελευταία τροποποίηση στις 19:24 - 11 Μαϊ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.