ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες από την πυρκαγιά στους Αγ.Θεοδώρους

21:59 - 14 Μαϊ 2017 | Ειδήσεις
Ένας νεκρός και δύο τραυματίες από την πυρκαγιά στους Αγ.Θεοδώρους
Ένα απανθρακωμένο πτώμα εντοπίσθηκε λίγο πριν από τις οκτώ το βράδυ της Κυριακής, σε χαράδρα, στους Αγίους Θεοδώρους και εξετάζεται αν πρόκειται για την ηλικιωμένη γυναίκα που είχε δηλωθεί νωρίτερα αγνοούμενη από τους συγγενείς της: Η γυναίκα είχε εγκαταλείψει το σπίτι της όταν κυκλώθηκε από τις φλόγες.

Ωστόσο, η σορός που εντοπίσθηκε είναι σε τέτοιο βαθμό απανθρακωμένη που δεν επιβεβαιώνεται επισήμως έως αυτή την ώρα ούτε αν πρόκειται για άνδρα ή γυναίκα. Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κορίνθου με εγκαύματα από τη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίς το απόγευμα στην περιοχή Πανόραμα των Αγίων Θεοδώρων.

Το έργο των πυροσβεστών αρχικά δυσχέραιναν οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή, ωστόσο τώρα η κατάσταση είναι καλύτερη.

Παράλληλα, δεν υπάρχει πλέον ενεργό μέτωπο της πυρκαγιάς, παρά μόνο μικροεστίες, όπως τόνισε νωρίτερα στο ΑΠΕ - ΜΠΕ, εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής. Η πυρκαγιά που είχε φτάσει μέχρι τα σπίτια του οικισμού της περιοχής, προκάλεσε ζημιές σε ένα από αυτά, αλλά τώρα πλέον δεν υπάρχει κίνδυνος για τα υπόλοιπα, σύμφωνα με την εκτίμηση της Πυροσβεστικής.

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.