ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ενταση στην πορεία των συμβασιούχων στους ΟΤΑ

12:59 - 22 Ιουν 2017 | Ειδήσεις
Ενταση στην πορεία των συμβασιούχων στους ΟΤΑ
Ενταση επικράτησε το πρωί της Πέμπτης έξω από το υπουργείο Εσωτερικών στην οδό Σταδίου, στη διάρκεια πορεία διαμαρτυρίας από τους συμβασιούχους στην καθαριότητα. Οι συμβασιούχοι ζητούν τη μονιμοποίησή τους. Όταν η πορεία πέρασε από τη Βουλή Λίγη κάποιοι διαδηλωτές προσπάθησαν να εισβάλλουν από την πλαϊνή είσοδο, όπου συγκρούστηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Διαδηλωτές ήρθαν σε συγκρούσεις ακόμα και σώμα με σώμα με τους αστυνομικούς, που έκαναν χρήση χημικών. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕ - ΟΤΑ από την ένταση τραυματίστηκαν τέσσερις εργαζόμενοι και στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο.

 

Νωρίτερα, ένταση σημειώθηκε και έξω από το υπουργείο Εσωτερικών. Διαδηλωτές ξήλωσαν τα ρολά στην είσοδο του υπουργείου, άδειασαν σακούλες με απορρίμματα και τους έβαλαν φωτιά.

 

Συγκεντρωμένοι αποδοκίμασαν επίσης τον πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, Γ. Πατούλη που είχε μεταβεί στο υπουργείο με αντιπροσωπεία των αιρετών προκειμένου να έχει συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών Π. Σκουρλέτη.

 

Η κατάσταση με τα σκουπίδια, πάντως,προκαλεί ανησυχία, ενώ η κυβέρνηση παραμένει χωρίς κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο, γεγονός που εξοργίζει τους συμβασιούχους.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.