ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

H ΕΕΔΣΑ διοργανώνει το 5ο Διεθνές Συνέδριο της

13:34 - 13 Ιουλ 2017 | Ειδήσεις
H ΕΕΔΣΑ διοργανώνει το 5ο Διεθνές Συνέδριο της
Η Ελληνική Εταιρεία Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΕΕΔΣΑ), µε την υποστήριξη της International Solid Waste Association (ISWA), διοργανώνει το 5ο Διεθνές Συνέδριό της µε τίτλο: «Η Διαχείριση Στερεών Αποβλήτων και η Συµβολή της στην Κυκλική Οικονoµία» “Solid Waste Management & its Contribution to Circular Economy”.

Το Συνέδριο θα λάβει χώρα στις 14 και 15 Δεκεµβρίου 2017 στα ιστορικά κτήρια του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, στην Οδό Πατησίων, στο κέντρο της Αθήνας.

 

Η ΕΕΔΣΑ, ως επιστηµονικός µη-κερδοσκοπικός οργανισµός στη χώρα µας στον τοµέα αυτό, εθνικό µέλος της ISWA, θεσµικός σύµβουλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της UNEP (United Nations Environmental Programme), µε πάνω από 400 µέλη από όλους τους τοµείς δραστηριότητας, που σχετίζονται µε τη Διαχείριση Στερεών Αποβλήτων, διοργανώνει αυτό το Διεθνές Συνέδριο, όπου προβλέπεται να συµµετάσχουν διακεκριµένοι επιστήµονες και επαγγελµατίες του χώρου, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

 

Το Συνέδριο θα εστιάσει στις νέες τεχνολογίες διαχείρισης αποβλήτων, στον Εθνικό και στους Περιφερειακούς σχεδιασµούς διαχείρισης και στα χρηµατοδοτικά εργαλεία διαχείρισης αποβλήτων µε έµφαση στις πρακτικές της Κυκλικής Οικονοµίας.

 

Η επικοινωνία µεταξύ των φορέων (δηµόσιων και ιδιωτικών) διαχείρισης στερεών αποβλήτων στην Ελλάδα καθώς και η σύνδεση µεταξύ εφαρµοσµένης έρευνας και των αντίστοιχων εταιρειών και φορέων αποτελεί επίσης στόχο του Συνεδρίου αυτού.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.