ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΔΕΘ: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί λόγω διαδηλώσεων

19:57 - 09 Σεπ 2017 | Ειδήσεις
ΔΕΘ: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί λόγω διαδηλώσεων
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι συγκεντρώσεις από εργατικά σωματεία, φορείς και ομάδες πολιτών εν όψει των εγκαινίων της 82ης ΔΕΘ και υπό την παρουσία χιλιάδων αστυνομικών.

Στο άγαλμα Βενιζέλου είναι συγκεντρωμένα έως αυτή την ώρα περίπου 1.500 άτομα, ανταποκρινόμενα στο κάλεσμα των εργατικών συνδικάτων, ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΕΚΘ, ΕΔΟΘ, ΟΛΜΕ ΠΟΕΔΗΝ.

Κλειστή είναι αυτή την ώρα η Εγνατία Οδός και στα δύο ρεύματα. Αργότερα, αναμένεται να κινηθούν μέσω των οδών Εγνατίας, Βενιζέλου, Λ.Νίκης, με κατάληξη την πλατεία της ΧΑΝΘ.

Στην συγκεκριμένη συγκέντρωση ενώνονται τα περίπου 170 άτομα, που συγκεντρώθηκαν από την Λαϊκή Ενότητα στη συμβολή των οδών Εγνατία με Αγ. Σοφίας.

Στην πλατεία Αριστοτέλους είναι η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, όπου βρίσκονται περίπου 4.000 άτομα. Οι διαδηλωτές αναμένεται να κινηθούν μέσω των οδών Λ.Νίκης, για να καταλήξουν στην πλατεία ΧΑΝΘ.

Περίπου 1.000 άτομα έχουν ήδη συγκεντρωθεί στην πλατεία Καμάρας, μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου, ΑΝΑΡΣΥΑ, μέλη πρωτοβάθμιων σωματείων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα και άλλων οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.

Προσυγκέντρωση πραγματοποιούν μέλη της ΟΚΔΕ, επίσης στη συμβολή των οδών Εγνατίας και Αγίας Σοφίας και στην πλατεία Αγίας Σοφίας συγκεντρώνονται τα μέλη του Συντονιστικού ενάντια στην εξόρυξη χρυσού.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.