ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επέστρεψε στο εργοστάσιό του ο Μιχάλης Λεμπιδάκης (photo & video)

12:50 - 03 Οκτ 2017 | Ειδήσεις
Επέστρεψε στο εργοστάσιό του ο Μιχάλης Λεμπιδάκης (photo & video)
Έπειτα από έξι εφιαλτικούς μήνες, όπως και ο ίδιος τους περιέγραψε, αλυσοδεμένος από τους απαγωγείς του, ο Μιχάλης Λεμπιδάκης επέστρεψε το πρωί της Τρίτης στη δουλειά του, στο εργοστάσιο των Πλαστικών Κρήτης στη Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου.

Αδυνατισμένος, αλλά χαμογελαστός και συγκινημένος ο Κρητικός έφτασε στο εργοστάσιο, όπου οι εργαζόμενοι του είχαν ετοιμάσει θερμή υποδοχή.

«Αισθάνομαι πάρα πολύ όμορφα, είμαι απόλυτα υγιής, ψυχικά και σωματικά. Σήμερα το πρωί το πρώτο που ήθελα να κάνω ήταν να έρθω να βρεθώ με τους συνεργάτες μου. Για εμένα που ξέρω εκ των έσω είναι ένα θαύμα αυτό που πέτυχα. Ευχαριστώ πάρα, πάρα πολύ», είπε ο επιχειρηματίας.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το πώς ήταν για τον ίδιο οι έξι μήνες ομηρίας, ο κ. Λεμπιδάκης απάντησε: «Ήταν βασανιστικοί, κυρίως για το μυαλό...».

Ρωτήθηκε και για την αστυνομία και τόνισε πως εκείνος που ξέρει και έζησε από μέσα την εικόνα της αστυνομικής επιχείρησης ξέρει με πόσο επαγγελματικό τρόπο και ευσυνειδησία έδρασαν οι αστυνομικοί και τους ευχαρίστησε για αυτό.

Πολυμέσα

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.