ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σητεία: Φονική ενέδρα - Γάζωσαν με σφαίρες το αυτοκίνητο γιατρού

12:25 - 07 Οκτ 2017 | Ειδήσεις
Σητεία: Φονική ενέδρα - Γάζωσαν με σφαίρες το αυτοκίνητο γιατρού
Αντιμέτωπες με ένα άγριο έγκλημα, όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, βρίσκονται οι διωκτικές αρχές στο Λασίθι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στην περιοχή Πιλαλήματα της Σητείας, βρέθηκε μέσα σε μία λίμνη αίματος, γνωστός γιατρός της περιοχής.

Σε μικρή απόσταση από το σημείο όπου εντοπίστηκε το άψυχο σώμα του, βρέθηκε εγκαταλελειμμένο και το αυτοκίνητό του. Στην περιοχή έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις που έχουν αποκλείσει την ευρύτερη περιοχή ενώ επί τόπου βρίσκεται και ιατροδικαστής για την αυτοψία, αναφέρει το cretapost.gr.

Πιθανότατα, και όπως προκύπτει από τις πρώτες ενδείξεις οι άγνωστοι δράστες είχαν στήσει ενέδρα στον γιατρό, τον οποίο “γάζωσαν” στην κυριολεξία με τις σφαίρες τους.

Βασικός ύποπτος θεωρείται ένας Βούλγαρος, ο οποίος ως τώρα, δεν έχει ομολογήσει το έγκλημα, ωστόσο τα αποτυπώματά του έχουν βρεθεί πάνω στο όπλο του εγκλήματος που βρέθηκε σε κοντινό σημείο μαζί με ένα κυνηγετικό σακίδιο.

Ο Βούλγαρος φέρεται να είχε φιλικές σχέσεις με τη νεαρή ομοεθνή του δεύτερη σύζυγο του θύματος, η οποία έχει κληθεί να καταθέσει στην Ασφάλεια. Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν τώρα το ενδεχόμενο το κίνητρο της δολοφονίας να είναι ερωτικό.

kriti 2

Τελευταία τροποποίηση στις 18:38 - 07 Οκτ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.