ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το Σάββατο η κηδεία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

15:12 - 13 Οκτ 2017 | Ειδήσεις
Το Σάββατο η κηδεία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου
Το Σάββατο θα γίνει η κηδεία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, που δολοφονήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης μέσα στο δικηγορικό του γραφείο στην οδό Ασκληπιού.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί το Σάββατο στις 3 μετά το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης Σωτήρος (Λεωφ. Ιασωνίδου και Χρυσάνθου Τραπεζούντος) και θα ακολουθήσει η ταφή στο νεκροταφείο Ελληνικού.

«Ευχαριστούμε θερμά για τη συμπαράσταση όλων στις δύσκολες στιγμές της οικογενειας μας, μετά τον άδικο χαμό του Μιχάλη μας» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η οικογένεια του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Αναβάλλεται η πανδικαστική συγκέντρωση

Με απόφαση όλων των δικαστικών ενώσεων αναβάλλεται η προγραμματισμένη για το Σάββατο πανδικαστική συγκέντρωση που είχε οριστεί να πραγματοποιηθεί στην αίθουσα τελετών του Εφετείου Αθηνών, με αντικείμενο τις δραματικές περικοπές στις συντάξεις των δικαστικών λειτουργών.

Η αναβολή της πανδικαστικής συγκέντρωσης αποφασίστηκε λόγω της στυγερής δολοφονίας του γνωστού ποινικολόγου και συνδικαλιστή στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Η απόφαση για αναβολή της συγκέντρωσης υπήρξε κοινή από όλες τις δικαστικές ενώσεις που μετείχαν στη διοργάνωςή της και σε ένδειξη πένθους και οδύνης για την απώλεια του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου ο οποίος για δεκαετίες ασκούσε το δικηγορικό επάγγελμα, μαχόμενος για τα προβλήματα απονομής της δικαιοςύνης

Τελευταία τροποποίηση στις 15:20 - 13 Οκτ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.