ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πιτσιλής: Στη διάθεση της ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία υπαλλήλου ΔΟΥ

11:41 - 19 Οκτ 2017 | Ειδήσεις
Πιτσιλής: Στη διάθεση της ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία υπαλλήλου ΔΟΥ
Την άμεση αντίδραση του διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργου Πιτσιλή, προκάλεσε η στυγερή δολοφονία 32χρονης υπαλλήλου της Α' ΔΟΥ Πειραιά στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών, στα Πατήσια, το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο κ. Πιτσιλής ανέφερε ότι οι υπηρεσίες της ΑΑΔΕ είναι στη διάθεση της Ελληνικής Αστυνομίας, σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι η δολοφονία σχετίζεται με υπόθεση στην οποία εργαζόταν η άτυχη γυναίκα.

«Είμαστε συγκλονισμένοι από τη βάναυση δολοφονία της υπαλλήλου μας, Θεοδώρας Ζέμπερη, στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών. Επικοινώνησα εχθές το βράδυ, αμέσως μόλις πληροφορήθηκα το τραγικό περιστατικό, με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας και του ανέφερα ότι οι υπηρεσίες μας είναι στη διάθεση των διωκτικών αρχών της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να παράσχουν κάθε πληροφορία, που θα μπορούσε να βοηθήσει στη διαλεύκανση του στυγερού αυτού εγκλήματος» ανέφερε ο κ. Πιτσιλής, εκφράζοντας τα βαθύτατα συλλυπητήρια, εκ μέρους όλου του προσωπικού της ΑΑΔΕ, στην οικογένεια και τους οικείους της αδικοχαμένης συναδέλφου.

Το χρονικό της δολοφονίας

Η άτυχη γυναίκα δέχτηκε χτυπήματα στον θώρακα και το πρόσωπο, την ώρα που φρόντιζε τάφο φιλικού της προσώπου.

Στη συνέχεια, σύρθηκε 15 μέτρα ζητώντας βοήθεια, αλλά ο δολοφόνος την ακολούθησε και την σκότωσε.

Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ωστόσο δύο θεωρούνται τα πιθανότερα σενάρια: Να πρόκειται για ληστεία μετά φόνου, ίσως από κάποιον τοξικομανή, ή να πρόκειται για κατα συρροήν δολοφόνο.

Πάντως, πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας σημείωναν το πρωί της Πέμπτης πως μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν υπάρχει η ένδειξη ότι η δολοφονία σχετίζεται υπόθεση της ΔΟΥ στην οποία εργαζόταν η γυναίκα.

«Όλα τα άλλα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά αυτή τη στιγμή, ως προς τα αίτια της ανθρωποκτονίας» πρόσθεσαν οι ίδιες αστυνομικές πηγές στο ΑΠΕ, ενώ οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τη διαλεύκανση της υπόθεσης είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Τελευταία τροποποίηση στις 11:41 - 19 Οκτ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.