ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απάτες άνω των 80.000 ευρώ σε κατάστημα εξόφλησης λογαριασμών ΔΕΚΟ

15:25 - 24 Οκτ 2017 | Ειδήσεις
Στην «τσιμπίδα» του νόμου πιάστηκαν δύο ημεδαποί, οι οποίοι εισέπρατταν χρήματα από ανυποψίαστους πολίτες για την εξόφληση λογαριασμών τους, χωρίς όμως στη συνέχεια να εξοφλούν τους λογαριασμούς.

Συνελήφθησαν με ένταλμα, μεσημβρινές ώρες της 17-10-2017 στο Περιστέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αχαρνών και τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο (2) ημεδαποί, άνδρας ηλικίας 32 ετών και γυναίκα ηλικίας 26 ετών, για απάτες σε βάρος καταναλωτών υπηρεσιών ΔΕΚΟ. Επιπλέον, αναζητούνται δύο (2) ημεδαποί συνεργοί τους, ηλικίας 49 και 65 ετών.

Ειδικότερα, οι δράστες διατηρούσαν κατάστημα εξόφλησης και παροχής υπηρεσιών είσπραξης λογαριασμών ΔΕΚΟ και προέβαιναν στην είσπραξη χρηματικών ποσών από πολίτες για την εξόφληση λογαριασμών τους, χωρίς όμως στη συνέχεια να εξοφλούν τους λογαριασμούς, αποκομίζοντας με αυτόν τον τρόπο μεγάλα χρηματικά ποσά.

Το Τμήμα Ασφάλειας Αχαρνών σχημάτισε δικογραφία για διακεκριμένη περίπτωση απάτης και σε βάρος των ανωτέρω εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης.

Από την κατ’ οίκον έρευνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος απλήρωτων λογαριασμών καθώς και διάφορες σημειώσεις.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα έχουν εξιχνιασθεί, από αρχές του 2016, -205- περιπτώσεις εξαπάτησης, με το ποσό που υπεξαιρέθηκε να υπερβαίνει τις 80.000 ευρώ, ενώ εκτιμάται ότι ο αριθμός των θυμάτων ξεπερνά τα 300. Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Ανακριτή.

Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.