ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέα πρόεδρος στο Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων

17:52 - 07 Νοε 2017 | Ειδήσεις
Νέα πρόεδρος στο Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων
Η οικονομολόγος, Αθηνά Χατζηπέτρου ορίστηκε νέα πρόεδρος του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων (ΤΑΠΑ) από την υπουργό Πολιτισμού.

Η νέα πρόεδρος είναι Οικονομολόγος με εξειδικευμένες σπουδές και πολυετή εμπειρία σε διευθυντικές θέσεις οικονομικών υπηρεσιών μεγάλων ιδιωτικών εταιρειών, σε διαχείριση ανθρωπίνου δυναμικού καθώς και γνώση και εμπειρία στη λειτουργία κρατικών διοικητικών και Ευρωπαϊκών δομών. Έχει εφαρμόσει διαδικασίες ελέγχου, έχει ηγηθεί σχεδίων αναδιοργάνωσης επιχειρήσεων και έχει επιτελέσει σύμβουλος Διεθνών οργανισμών.

Άμεσα θα συγκληθεί το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΠ για να ληφθούν οι απαραίτητες αποφάσεις και να μην υπάρχουν περαιτέρω καθυστερήσεις στο σημαντικό έργο του. 

Ως προς το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Υπαλλήλων του ΥΠΠΟΑ, το υπουργείο αναφέρει πως ο βρεφονηπιακός σταθμός θα συνεχίσει κανονικά τη λειτουργία του (οι υπάλληλοί του πάντως είναι απλήρωτοι και δεν έχει χρήματα για κάλυψη καθημερινών αναγκών) Ωστόσο, στις άμεσες προτεραιότητες του ΥΠΠΟΑ «είναι η κατάργηση του ποσοστού επί των εσόδων του ΤΑΠ που ισχύει εδώ και χρόνια για την επιχορήγηση του Ταμείου Αλληλοβοήθειας και η θέσπιση ποσού χρηματοδότησης βάσει των πραγματικών και ελεγμένων με απολογιστικά στοιχεία αναγκών του Ταμείου Αλληλοβοήθειας».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.