ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ένταση στην Ευελπίδων με τον δολοφόνο της εφοριακού-Οργή και προπηλακισμοί

13:32 - 10 Νοε 2017 | Ειδήσεις
Ένταση στην Ευελπίδων με τον δολοφόνο της εφοριακού-Οργή και προπηλακισμοί
Επεισοδιακή ήταν η ώρα της προσαγωγής του κατηγορουμένλου για τη δολοφονία της εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη, στην Ευελπίδων, προκειμένου να απολογηθεί. Συγγενείς του θύματος, αλλά και κάποιοι πολίτες που βρίσκονταν εκεί, μόλις αντίκρισαν τον 58χρονο κατηγορούμενο προσπάθησαν να τον πλησιάσουν και να τον χτυπήσουν.

«Φονιά, να πεθάνεις. Θα σε σκοτώσω, από τα χέρια τα δικά μου θα πας. Δεν θα γλιτώσεις, δεν με κρατάει κανένας σας», φώναζε η μητέρα του θύματος.

Οι αστυνομικοί που τον μετέφεραν προσπάθησαν να τον προστατεύσουν, αλλά πάνω στον πανικό τους έχασαν κι αυτοί την ισορροπία τους, έπεσαν κάτω, με αποτέλεσμα ο 58χρονος να δεχτεί άγρια επίθεση, μπουκάλια και προπηλακισμούς.

Ο πατέρας του θύματος προσπάθησε να τον λιντσάρει, αλλά συγκρατήθηκε από κόσμο που ήταν γύρω του, ενώ η μητέρα του επιτέθηκε με στιλό.

Στη συνέχεια, ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στο γραφείο του ανακριτή για να απολογηθεί με τους συγκεντρωμένους πολίτες να εξαπολύουν φραστικές επιθέσεις.

Σε βάρος του 58χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα από την οποία επήλθε θάνατος, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

 
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.