ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία στη Δυτική Αττική

09:30 - 15 Νοε 2017 | Ειδήσεις
Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία στη Δυτική Αττική
Σοβαρά προβλήματα λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης σημειώνονται από τα ξημερώματα στη Νέα Πέραμο, όπου έχουν πλημμυρίσει οι δρόμοι.

Αναλυτικότερα, το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στην παλαιά Εθνική Οδό και κυρίως στο 39χλμ από Νέα Πέραμο προς Μέγαρα, όπου έχει διακοπεί και η κυκλοφορία των οχημάτων. Προβλήματα έχουν αναφερθεί και στην Νέα Εθνική Οδό, από το 34χλμ μέχρι το 39χλμ προς Κόρινθο.

Η Πυροσβεστική έχει δεχθεί πολλές κλήσεις για απεγκλωβισμούς οδηγών από τα αυτοκίνητά τους, τα οποία παρασύρονται από τα ορμητικά νερά. Ένας εξ αυτών των οδηγών και συγκεκριμένα οδηγός φορτηγού που κινείτο στο ύψος της Σχολής Πυροβολικού, παραμένει εγκλωβισμένος από τις 5:20 το πρωί στο σημείο, από όπου όμως η Πυροσβεστική κατάφερε να απομακρύνει δύο οδηγούς μικρών οχημάτων.

Λόγω του ύψους του δικού του οχήματος, η προσέγγισή του είναι δύσκολη.

Όπως περιέγραψε ο ίδιος «Το νερό έξω από τη Σχολή Πυροβολικού έχει φτάσει το 1,5 μέτρο. Είναι σαν κοίτη ποταμού». Περιγράφοντας το σκηνικό είπε πως «έπεσε η μάντρα της Σχολής και τα νερά πάνε προς τη θάλασσα. Όμως τα οχήματα που παρασύρθηκαν μπλόκαραν το κενό κομμάτι της μάντρας και συσσωρεύτηκαν τα νερά».

Εργαζόμενος ισχυρίζεται ότι πρόλαβε, από θαύμα, να βγει από το αυτοκίνητό του, όταν αυτό παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. Ο ίδιος σημείωσε πως «έχει ξεχειλίσει το ποτάμι», αναφέροντας πως στο σημείο της Παλαιάς Εθνικής Οδού που βρίσκεται εκείνος «έχουν παρασυρθεί δέκα αυτοκίνητα, περίπου.

Τελευταία τροποποίηση στις 10:29 - 15 Νοε 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.