ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συλλήψεις για πλιάτσικο στα χαλάσματα της Μάνδρας

23:31 - 16 Νοε 2017 | Ειδήσεις
Συλλήψεις για πλιάτσικο στα χαλάσματα της Μάνδρας
Σε τέσσερις συλλήψεις προέβησαν οι αστυνομικές Αρχές στη Μάνδρα, επιβεβαιώνοντας τις ανησυχίες και καταγγελίες των κατοίκων της Δυτικής Αττικής για πλιάτσικο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, οι δράστες μπήκαν σε πλημμυρισμένο εργοστάσιο στην περιοχή της Μάνδρας με σκοπό να το διαρρήξουν, αλλά υπέπεσαν στην αντίληψη της αστυνομίας και συνελήφθησαν.

Απαντώντας στις διαρκείς εκκλήσεις των κατοίκων των πληγεισών περιοχών για διαφύλαξη των περιουσιών τους, η ελληνική αστυνομία έχει θέσει σε εφαρμογή επιχειρησιακό σχέδιο που αφορά στη φύλαξη της περιοχής προκειμένου να αποφευχθούν διαρρήξεις, με εντατικές περιπολίες από δέκα περιπολικά με άνδρες της Ασφάλειας του όλη τη νύχτα στη ζώνη της Μάνδρας και της Νέας Περάμου. Παράλληλα, κλιμάκια της ΟΠΚΕ (Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος) θα ελέγχουν κάθε ύποπτη κίνηση.

Στο πλαίσιο αυτό, από τα μέτρα για τους εορτασμούς της επετείου του Πολυτεχνείου εξαιρούνται οι αστυνομικοί της Δυτικής Αττικής οι οποίοι θα παραμείνουν στις πληγείσες περιοχές για να λειτουργήσουν αποτρεπτικά.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.