ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός στηρίζει τους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής

22:41 - 17 Νοε 2017 | Ειδήσεις
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός στηρίζει τους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έδωσε το παρών στον Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας, προκειμένου να προσφέρει εμπράκτως τη βοήθειά της, στους πληγέντες από τις καταστροφικές πλημμύρες. Τρόφιμα, ιματισμός, εργαλεία και άλλα είδη πρώτης ανάγκης παραδόθηκαν στο Δημαρχείο, ώστε να διανεμηθούν σε όσους τα χρειάζονται.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η αντιπροσωπεία των "ερυθρόλευκων", με επικεφαλής τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της "Καραϊσκάκης ΑΕ" κ. Βασίλη Βασιλειάδη, καθώς και στελέχη από το Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού, την "Καραϊσκάκης ΑΕ" και την ΠΑΕ Ολυμπιακός, βρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στο Δημαρχείο Μάνδρας-Ειδυλλίας και παρέδωσαν το υλικό.

Στα υλικά τα οποία προσφέρει και θα συνεχίσει να προσφέρει ο Σύλλογος, συμπεριλαμβάνονται νιτσεράδες, γαλότσες και αδιάβροχα, φτυάρια και εργαλεία εν γένει, κουβέρτες και άλλα είδη που μπορούν να κρατήσουν ζεστούς, όσους αγωνίζονται καθημερινά, υπό αντίξοες συνθήκες.

Ο Σύλλογος του Ολυμπιακού βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τη δήμαρχο Μάνδρας-Ειδυλλίας, κα. Ιωάννα Κριεκούκη, προκειμένου η προσπάθεια να συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες. Από αύριο Σάββατο και για το προσεχές διάστημα θα υπάρξουν νέες αποστολές της ΠΑΕ Ολυμπιακός και διανομή υλικού στο Δημαρχείο της Μάνδρας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.