ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Αστακός» η Αθήνα τις επόμενες τρεις ημέρες

10:46 - 05 Δεκ 2017 | Ειδήσεις
«Αστακός» η Αθήνα τις επόμενες τρεις ημέρες
Σε συναγερμό βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές για το επόμενο τριήμερο-φωτιά, καθώς την Τετάρτη συμπληρώνονται εννέα χρόνια από τη δολοφονία Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια από τον αστυνομικό Βασίλη Κορκονέα, ενώ Πέμπτη και Παρασκευή θα βρίσκεται στην Αθήνα για επίσημη επίσκεψη ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Για τις τρεις επόμενες ημέρες τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια και η ζωή των Αθηναίων δύσκολη, καθώς θα υπάρχουν διακοπές στην κυκλοφορία σε κεντρικούς δρόμους, ενώ θα κλείνουν κατά διαστήματα και σταθμοί του μετρό.

Για το μεσημέρι της Τετάρτης είναι προγραμματισμένο μαθητικό συλλαλητήριο, ενώ το απόγευμα, στις 5, θα συγκεντρωθούν αντιεξουσιαστές στα Προπύλαια.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του Τύπου, υπάρχουν πληροφορίες πως στην Αθήνα έχουν ήδη φτάσει τούρκοι πράκτορες, ενώ για τις ανάγκες μετακίνησης του τούρκου προέδρου έχουν έλθει τρεις θωρακισμένες λιμουζίνες.

Υπολογίζεται ότι σε όλη την Αθήνα, και ειδικά στο κέντρο, το οποίο θα γίνει δύσκολα προσβάσιμο, θα αναπτυχθούν 2.000 αστυνομικοί.

 

Τελευταία τροποποίηση στις 17:03 - 05 Δεκ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.