ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέος γ.γ. Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή ο Δημήτρης Αυλωνίτης

14:03 - 27 Δεκ 2017 | Ειδήσεις
Νέος γ.γ. Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή ο Δημήτρης Αυλωνίτης
Ο Δημήτρης Αυλωνίτης είναι ο νέος γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή.

Όπως είχε γνωστοποιηθεί πριν από έναν μήνα, ο κ.Παπαδεράκης παραιτήθηκε για να επιστρέψει στα Χανιά, καθώς όπως ανέφερε ο ίδιος σε επιστολή του έχει ολοκληρωθεί το έργο του στη γενική γραμματεία, τόσο από νομοθετικής πλευράς όσο και από πλευράς ρυθμίσεων στην αγορά.

Υπενθυμίζεται πως ο Αντώνης Παπαδεράκης είχε αναλάβει καθήκοντα γενικού γραμματέα Εμπορίου τον Μάρτιο του 2015, ενώ μέχρι τότε ήταν πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Νομού Χανίων.

Ο Δημήτρης Αυλωνίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983 και σπούδασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο (Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σπουδές) και στο King's College London (master στη Διεθνή Ανάπτυξη). Μετά την εκπλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων εργάστηκε για δύο χρόνια στον ιδιωτικό τομέα, στον χώρο του consulting.

Στη συνέχεια, ήταν ένας από τους επιτυχόντες στον 22ο διαγωνισμό για την εισαγωγή στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης. Αποφοίτησε τον Ιούνιο του 2014 και τοποθετήθηκε στο υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού. Από τον Μάιο του 2015 ήταν συνεργάτης, στο γραφείο του γενικού γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή.

Τελευταία τροποποίηση στις 14:05 - 27 Δεκ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.