ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών πίσω από την επίθεση στο Εφετείο

19:20 - 27 Δεκ 2017 | Ειδήσεις
Η Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών πίσω από την επίθεση στο Εφετείο
Την ευθύνη για το τρομοκρατικό χτύπημα με την τοποθέτηση βόμβας και τους πυροβολισμούς με καλάσνικοφ ανέλαβε η Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών με προκήρυξή της σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Η μακροσκελής ανακοίνωσή της φέρει τίτλο «Η Αστική Δικαιοσύνη όπλο στα χέρια του κεφαλαίου» και υπότιτλο «Η δικαιοσύνη είναι σαν τα φίδια. Δαγκώνει μόνο τους ξυπόλητους».

Στην προκήρυξή της η οργάνωση κατηγορεί μεταξύ άλλων τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ ότι έχει αποδειχθεί πως είναι ο ικανότερος και πιστότερος υπηρέτης των ιμπεριαλιστών δανειστών. Γι αυτό και οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών όπου βρεθούν κι όπου σταθούν στάζουν μέλι για το "succes story" του Τσίπρα.

Η επίθεση σημειώθηκε στις 3:25 τα ξημερώματα της Παρασκευής έξω από το Εφετείο Αθηνών που βρίσκεται στην οδό Λουκάρεως, ενώ υπήρξαν και πυροβολισμοί κατά του φρουρού με καλάσνικοφ.

Είχαν προηγηθεί στις 02:50, δύο τηλεφωνήματα αγνώστου στα γραφεία ιστοσελίδας και στα γραφεία εφημερίδας, στα οποία προειδοποιούσε για την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.