ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Enterprise Greece: Συνδιοργανώνει το Ιnvestors’ workshop-development of thermal springs

13:21 - 22 Φεβ 2018 | Ειδήσεις
Enterprise Greece: Συνδιοργανώνει το Ιnvestors’ workshop-development of thermal springs
Ο Οργανισμός Enterprise Greece ανακοινώνει ότι σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης και με την υποστήριξη του ΤΑΙΠΕΔ και της Γερμανικής Πρεσβείας στην Αθήνα, διοργανώνουν εκδήλωση με τίτλο “INVESTORS’ WORKSHOP-DEVELOPMENT OF THERMAL SPRINGS IN GREECE”, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018, από τις 9:00 π.μ. έως 5.30 μ.μ., στο Αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης. Βασικό θέμα της εκδήλωσης είναι η ανάπτυξη των ιαματικών πηγών στην Ελλάδα, με βασικούς άξονες:

1. Το θεσμικό πλαίσιο και τη χάραξη στρατηγικής για τον ιαματικό τουρισμό

2. Την επερχόμενη αξιοποίηση ιαματικών πηγών

3. Τη συμβολή των περιφερειακών και τοπικών αρχών στην ανάπτυξη των ιαματικών πηγών

4. Την επιχειρηματική δραστηριότητα στον τομέα του ιαματικού τουρισμού - Η Ελληνική και η Διεθνής εμπειρία

Στόχος της εκδήλωσης είναι να αναδείξει τη δυναμική των ιαματικών πηγών στη χώρα μας και τις επενδυτικές ευκαιρίες που δημιουργούνται για τον τομέα του ιαματικού τουρισμού από την περαιτέρω ανάπτυξη τους.

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά, ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κοςΣτέργιος Πιτσιόρλας, η Γενική Γραμματέας Περιβάλλοντος και Ενέργειας κα Χριστίνα Μπαριτάκη, ο Γερμανός Πρέσβης κος Jens Plötner, ο Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης κος Γιώργος Τζιάλλας, το μέλος ΔΣ του ΕΟΠΠΥ κος Γρηγόριος Σαμπάνης, τέλος, θα συμμετάσχει και εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας.

Στις ενδιαφέρουσες ενότητες της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν οι επικείμενες αξιοποιήσεις ιαματικών πηγών από το ΤΑΙΠΕΔ, ο ρόλος της τοπικής και της περιφερειακής αυτοδιοίκησης στην ανάπτυξη του ιαματικού τουρισμού και η διεθνής εμπειρία με έμφαση στην ανάπτυξη των ευρωπαϊκών λουτροπόλεων.

Τελευταία τροποποίηση στις 13:22 - 22 Φεβ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.