ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική από τις επόμενες ημέρες

15:31 - 02 Μαρ 2018 | Ειδήσεις
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική από τις επόμενες ημέρες
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σε διάφορες περιοχές τη Αττικής από τις ερχόμενες ημέρες, λόγω εκτέλεσης εργασιών, και συγκεκριμένα στην Λεωφόρο Κηφισού, στη Λεωφόρο Σταδίου και στο Κορωπί.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα της Λ. Κηφισού Δευτέρα και Τρίτη

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ τη Δευτέρα και την Τρίτη, 5 και 6 Μαρτίου, από τις 10.00 έως τις 17.00 στη δεξιά λωρίδα της Λ. Κηφισού, στο ρεύμα προς Λαμία και στο ύψος της οδού Δυρραχίου.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στο συγκεκριμένο σημείο τις προαναφερθείσες ώρες θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, λόγω εκτέλεσης εργασιών επισκευής ιστού κάμερας διαχείρισης κυκλοφορίας.

Η αστυνομία παρακαλεί τους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Διακοπή κυκλοφορίας στην αριστερή λωρίδα της Σταδίου το βράδυ της Κυριακής

Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα πραγματοποιηθεί σε τμήμα της αριστερής λωρίδας της οδού Σταδίου, την Κυριακή και ώρες 23.00 έως 3.00 της επομένης.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αφορούν το τμήμα της Σταδίου μεταξύ των ο.α. 14-20.

Στο σημείο θα εκτελεστούν εργασίες ανέλκυσης αντικειμένων.

Η αστυνομία παρακαλεί τους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον δήμο Κρωπίας από 3 Μαρτίου έως 1 Μαΐου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ στον δήμο Κρωπίας, από τις 3 Μαρτίου έως τις 1 Μαΐου, λόγω εκτέλεσης εργασιών κατασκευής του εσωτερικού δικτύου ακαθάρτων.

Ειδικότερα, καθ΄όλη τη διάρκεια του 24ωρου θα υπάρχει:

  • Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας της οδού Βασιλείου Κωνσταντίνου, στο   τμήμα της από την οδό Χρ. Παύλου έως την οδό Βασ. Λέκκα Χατζή, ρεύμα  κυκλοφορίας προς Αθήνα.

- Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής: Δεξιά Χρ.Παύλου – αριστερά Αττικής - Βασ. Κωνσταντίνου

  • Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας της οδού Βασιλέως Λέκκα Χατζή, στο   τμήμα της από την οδό Ήρας έως την οδό Βασ. Κωνσταντίνου, ρεύμα  κυκλοφορίας προς οδό Κερκύρας.

- Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως   εξής: Δεξιά Ήρας – αριστερά Γ.Κ. Βασιλείου - δεξιά Βασ. Κωνσταντίνου

  • Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Αττικής, στο   τμήμα της από την οδό Βασ. Κωνσταντίνου έως την ομώνυμη κάθετη οδό (Αττικής), ρεύμα  κυκλοφορίας προς οδό Αττικής.

- Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής:

 Ευθεία Βασ. Κωνσταντίνου

Η αστυνομία παρακαλεί τους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Τελευταία τροποποίηση στις 15:59 - 02 Μαρ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.