ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κινηματογραφική καταδίωξη στην Εθνική οδό με έναν νεκρό (βίντεο)

10:57 - 05 Μαρ 2018 | Ειδήσεις
Κινηματογραφική καταδίωξη στην Εθνική οδό με έναν νεκρό (βίντεο)
Τραγικό τέλος με έναν νεκρό και έναν τραυματία είχε απίστευτη καταδίωξη στην Εθνική οδό, όταν περιπολικά της αστυνομίας προσπάθησαν να σταματήσουν επικίνδυνο οδηγό που κινούνταν ανάποδα στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport.gr ο οδηγός του αυτοκινήτου βρίσκονταν σε έξαλλη κατάσταση, πετούσε αντικείμενα από το αυτοκίνητο, ενώ όσες φορές τον πλησίασαν προσπάθησε να εμβολίσει τα περιπολικά. Ο οδηγός πέρασε τα διόδια της Μαυρομαντήλας και της Αγίας Τριάδας ανάποδα, σπάζοντας τις μπάρες.

diodia6

Στο ύψος των Θερμοπυλών ο καταδιωκόμενος οδηγός σταμάτησε για λίγο και όλα έδειχναν ότι η καταδίωξη τελειώνει, άλλα όταν πλησίασαν τα περιπολικά, εκείνος έφυγε και πάλι.

diodia2

Ακολούθησε για πολλά χιλιόμετρα καταδίωξη και τελικά πριν τα διόδια της Τραγάνας οι αστυνομικοί έκλεισαν το δρόμο με περιπολικά και φορτηγά.

Ο οδηγός που κινούταν ανάποδα δεν σταμάτησε και έπεσε πάνω σε δυο περιπολικά και ένα φορτηγό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τραυματίστηκε ο οδηγός του φορτηγού, ενώ ο οδηγός του αυτοκίνητου που κινούταν ανάποδα, έχει εγκλωβιστεί μέσα στο αυτοκίνητο και είναι νεκρός.

Στο σημείο σπεύδουν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Τελευταία τροποποίηση στις 11:02 - 05 Μαρ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.