ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ορεστιάδα: Πλήθος πολιτών ζητά την απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών

17:16 - 11 Μαρ 2018 | Ειδήσεις
Ορεστιάδα: Πλήθος πολιτών ζητά την απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών
Εκατοντάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν στην Ορεστιάδα από το μεσημέρι ως ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους δυο Έλληνες στρατιωτικούς που είναι φυλακισμένοι στην Αδριανούπολη.

Η συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Ορεστιάδας γίνεται με αίτημα να επιστρέψουν στην Ελλάδα ο ανθυπολοχαγός Άγγελος Μητρετώδης και ο λοχίας Δημήτρης Κούκλατζης και να κάνει η κυβέρνηση ό,τι είναι δυνατόν για να έρθουν το συντομότερο.

Πλήθος κόσμου γέμισε την πλατεία και τους γύρω δρόμους ενώ νωρίτερα έγινε ποδηλατοδρομία από τον σύλλογο «Ρήσσος». Άνθρωποι όλων των ηλικιών διαδήλωσαν ειρηνικά φωνάζοντας συνθήματα για τους δύο στρατιωτικούς ενώ η συγκέντρωση ολοκληρώθηκε μετά τις 3 το μεσημέρι με τον κόσμο να ψάλλει τον εθνικό ύμνο.

Τελικά δεν απηύθυναν χαιρετισμό ούτε ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης, αλλά ούτε και ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου Ορεστιάδας και Σουφλίου Δαμασκηνός που έδωσαν το παρόν, αφού προτίμησαν τον λόγο να πάρουν οι εκπρόσωποι των συλλόγων που ξεκίνησαν και οργάνωσαν όλη αυτή την κινητοποίηση.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.