ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διεθνώς ρεζίλι: Ο ξένος Τύπος σχολιάζει την εισβολή Σαββίδη

13:50 - 12 Μαρ 2018 | Ειδήσεις
Διεθνώς ρεζίλι: Ο ξένος Τύπος σχολιάζει την εισβολή Σαββίδη
Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του διεθνή Τύπου βρίσκεται η υπόθεση με τον Ιβαν Σαββίδη, ο οποίος εισέβαλε χθες το βράδυ στο γήπεδο της Τούμπας, φέροντας όπλο.

BBC: Ο Σαββίδης αντιμετώπισε τον διαιτητή με όπλο

Το BBC σε δημοσίευμά του χαρακτηριστικά αναφέρει ότι «Ο Ιβάν Σαββίδης προσπάθησε να αντιμετωπίσει τον διαιτητή με ένα όπλο σε θήκη του ισχίου, αφού η ομάδα του είχε ένα γκολ στο 89ο λεπτό που κρίθηκε οφσάιντ, με το σκορ 0-0. Οι παίκτες της ΑΕΚ εγκατέλειψαν το γήπεδο ανησυχώντας για την ασφάλειά τους και δεν επέστρεψαν» σημειώνει το BBC.

Παράλληλα αναφέρεται ότι «το ματς τερματίστηκε επισήμως δύο ώρες αργότερα, αλλά αναφέρθηκε ότι ο διαιτητής είχε αντιστρέψει την απόφασή του για το γκολ».

NYT: Οπλισμένος ιδιοκτήτης ομάδας διακόπτει ποδοσφαιρικό αγώνα

Σχολιάζοντας το γεγονός  οι New York Times γράφουν ότι «Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης, μπήκε στο γήπεδο δύο φορές συνοδευόμενος από σωματοφύλακες. Στην δεύτερη περίπτωση, χωρίς το παλτό που φορούσε νωρίτερα, ο Σαββίδης εμφανίστηκε να φέρει πιστόλι που βρισκόταν στη θήκη του» σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Επιπλέον οι ΝΥΤ υπογραμμίζουν ότι «ο Σαββίδης δεν έκανε κίνηση να χρησιμοποιήσει το όπλο οποιαδήποτε στιγμή».

Spiegel : Ένοπλος πρόεδρος ομάδας στον αγωνιστικό χώρο

Μεταδίδοντας τις εικόνες που κυκλοφόρησαν με τον Ιβαν Σαββίδη από το γήπεδο της Τούμπας το Spiegel σχολιάζει: 

«Το ελληνικό ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ διακόπηκε στο 89ο λεπτό, λίγο πριν ο διαιτητής είχε δώσει οφσάιντ ακυρώνοντας γκολ του ΠΑΟΚ» και συνεχίζει λέγοντας «Κατόπιν αυτού ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης εισέβαλε στο γήπεδο και απείλησε τον διαιτητή και τους αντιπάλους, όπως μεταδόθηκε από τη NOVA. Η κρατική τηλεόραση EΡΤ και πολλοί διαδικτυακοί ιστότοποι έδειξαν φωτογραφίες του Σαββίδη να φέρει πιστόλι κρεμασμένο στην ζώνη του, την ώρα που ορμούσε στο γήπεδο».

Τελευταία τροποποίηση στις 14:26 - 12 Μαρ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.