ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

H Nova ζητά ανάληψη ευθυνών από τη Super League

00:01 - 16 Μαρ 2018 | Ειδήσεις
H Nova ζητά ανάληψη ευθυνών από τη Super League
Σε σκληρή επιστολή της προς τη Super League, η Nova καλεί τη διοργανώτρια του πρωταθλήματος να αναλάβει τις ευθύνες της για την άμεση επανέναρξή του.

Απαντώντας στη χθεσινή επιστολή της Super League, στην οποία σημείωνε ότι «ανέκαθεν δυστυχώς συμβαίνουν στο χώρο του επαγγελματικού αθλητισμού (και όχι μόνο του ποδοσφαίρου)» και αποποιούνταν κάθε είδους ευθύνη, η Nova της  ζητά «να σταματήσει να κρύβεται πίσω από το δάχτυλο της».

Μεταξύ άλλων η Nova αναφέρει: «Υποστηρίζετε πως η Super League είναι αμέτοχη στην όλη διοργάνωση του πρωταθλήματος και άρα στα προβλήματα που δημιουργούνται κατά τη διεξαγωγή του και πως όλες οι ευθύνες πρέπει δήθεν να αναζητηθούν σε τρίτα πρόσωπα. Υποστηρίζετε, δηλαδή, πως όλα βαίνουν καλώς και δεν υπάρχει το οποιοδήποτε επιπλέον μέτρο για να λάβετε, λες και η Super League δεν είναι η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος και τα μέλη της ουδεμία σχέση ή ανάμιξη έχουν στα υπαρκτά προβλήματα που βιώνουμε και πως όλες οι ευθύνες πρέπει δήθεν να αναζητηθούν σε τρίτα πρόσωπα».

Καταλήγοντας, η συνδρομητική πλατφόρμα κάλεσε το συνεταιρισμό να ανταποκριθεί «χωρίς περαιτέρω υπεκφυγές σε όσα επιτάσσουν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς (Ελληνική Πολιτεία, ΕΠΟ, FIFA και UEFA), ενημερώνοντάς μας για τα μέτρα που πρόκειται να λάβετε με σκοπό την άμεση αποκατάσταση της ηρεμίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο και, φυσικά, την επανέναρξη του πρωταθλήματος το ταχύτερο δυνατόν».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.