ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προ των πυλών οι πανελλαδικές εξετάσεις- Ξεκίνησαν οι αιτήσεις

14:06 - 16 Μαρ 2018 | Ειδήσεις
Προ των πυλών οι πανελλαδικές εξετάσεις- Ξεκίνησαν οι αιτήσεις
Ξεκίνησε σήμερα, Παρασκευή, η υποβολή αιτήσεων για όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις, για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Η προθεσμία υποβολής λήγει αυστηρά την Πέμπτη 29 Μαρτίου.

Οι υποψήφιοι (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) μπορούν να προμηθεύονται τη σχετική Αίτηση-Δήλωση που αναλογεί στην περίπτωσή τους είτε από το διαδίκτυο, είτε από το λύκειό τους. Η συμπλήρωση της Αίτησης-Δήλωσης γίνεται σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο έντυπο και για την οριστική ηλεκτρονική υποβολή της οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσέρχονται στο λύκειό τους.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου, www.minedu.gov.gr, στον σύνδεσμο «Εξετάσεις», αναρτώνται τα κατά περίπτωση υποδείγματα της Αίτησης-Δήλωσης και οι σχετικές εγκύκλιοι που περιγράφουν πλήρως τη διαδικασία και τα αναλυτικά δικαιολογητικά για κάθε κατηγορία υποψηφίου (ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ, μαθητής ή απόφοιτος).

Διευκρινίζεται ότι όλοι οι μαθητές και απόφοιτοι - υποψήφιοι των Πανελλαδικών, που έχουν αναπηρία ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και που εξετάζονται προφορικά ή γραπτά κατά περίπτωση, θα πρέπει ως τις 29 Μαρτίου να υποβάλουν και σχετική αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στο λύκειό τους.

Τελευταία τροποποίηση στις 14:14 - 16 Μαρ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.