ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κλειστά σχολεία της Θεσ/νίκης λόγω προβλημάτων ύδρευσης

14:41 - 29 Μαρ 2018 | Ειδήσεις
Κλειστά σχολεία της Θεσ/νίκης λόγω προβλημάτων ύδρευσης
Κλειστά θα παραμείνουν την Παρασκευή (30 Μαρτίου) αρκετά σχολεία της Θεσσαλονίκης, λόγω των προβλημάτων υδροδότησης τα οποία παρουσιάζονται τα τελευταία 24ωρα, κατόπιν σοβαρής βλάβης σε κεντρικό αγωγό.

Με ανακοίνωση της η διοίκηση δήμου Θεσσαλονίκης αναφέρει πως «λόγω των προβλημάτων υδροδότησης θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή, 30 Μαρτίου, όσα σχολεία δεν έχουν υδροδοτηθεί έως σήμερα Πέμπτη 29 Μαρτίου».

Κλειστά θα παραμείνουν επίσης την Παρασκευή όλα τα σχολεία σε Πυλαία και Πανόραμα, εξαιτίας των προβλημάτων υδροδότησης, σύμφωνα με απόφαση του δημάρχου Πυλαίας – Χορτιάτη, Ιγνάτιου Καϊτεζίδη.

Στον δήμο Καλαμαριάς η δημοτική αρχή αποφάσισε την Πέμπτη να καλύψει τις ανάγκες υγιεινής και καθαριότητας των σχολείων με μια υδροφόρα, ενώ το ίδιο σχεδιάζει να κάνει και την Παρασκευή.

Στο δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης, με απόφαση του δημάρχου, Λάζαρου Κυρίζογλου, το πρωί της Παρασκευής, με την έναρξη του ωραρίου των μαθημάτων, δεν θα μπουν τα παιδιά στις αίθουσες, εάν δεν έχει αποκατασταθεί η υδροδότηση στα σχολεία.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΥΑΘ, λόγω των συνεχιζόμενων εργασιών αποκατάστασης της διαρροής στον κεντρικό αγωγό υδροδότησης της πόλης διατομής Φ1650, θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης από τις 10:00 έως τις 20:00 στις παρακάτω περιοχές:

  • Ωραιόκαστρο του Δήμου Ωραιοκάστρου
  • Ευκαρπία του Δήμου Π. Μελά
  • Πεύκα του Δήμου Νεάπολης – Συκεών
  • Μετέωρα του Δήμου Π. Μελά
  • Πολίχνη του Δήμου Π. Μελά
  • Εύοσμος του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Στις υπόλοιπες περιοχές του Πολεοδομικού Συγκροτήματος, σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν προβλήματα υδροδότησης καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.