ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χωρίς απρόοπτα πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα του BBC στο Σούνιο

13:24 - 12 Απρ 2018 | Ειδήσεις
Χωρίς απρόοπτα πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα του BBC στο Σούνιο
Κανονικά και χωρίς απρόοπτα πραγματοποιήθηκαν από το πρωί της Πέμπτης τα γυρίσματα της παραγωγής του BBC για τη σειρά «Μικρή τυμπανίστρια» του Τζον Λε Καρέ, στο Ναό του Ποσειδώνα, στο Σούνιο.

Μετά το... σίριαλ με το ΚΑΣ για την παραχώρηση ή όχι του χώρου, το συνεργείο έπιασε δουλειά την Πέμπτη, καθώς τελικά πήρε άδεια για να χρησιμοποιήσει το χώρο από τις 7 το πρωί έως τη μία το μεσημέρι.

Ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος, βρέθηκε στο Σούνιο και αναφερόμενος στην υπερπαραγωγή του BBC είπε ότι «ανοίγεται σιγά σιγά μία βιομηχανία. Είναι ευχάριστες οι ειδήσεις. Ελπίζω να έχω και άλλες. Η Ελλάδα μπορεί να πρωταγωνιστήσει σε αυτόν τον τομέα».

Η «Μικρή Τυμπανίστρια» είναι ένα κατασκοπικό έργο του γνωστού συγγραφέα Τζον Λε Καρέ, με πρωταγωνιστές έναν Παλαιστίνιο τρομοκράτη, έναν κατάσκοπο των Ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών και μια Αγγλίδα ηθοποιό διπλή πράκτορα. Στη σειρά πρωταγωνιστούν γνωστοί ηθοποιοί όπως οι: Φλόρενς Πιού, Αλεξάντερ Σκάρσγκααρντ και Μάικλ Σάνον.

Ο σκηνοθέτης Παρκ Τσαν Γουκ ( έχει κάνει, μεταξύ άλλων, τις ταινίες «Oldboy», «Stoker», «Η Υπηρέτρια», «Η εκδίκηση μιας κυρίας») ζήτησε προσωπικά να γίνουν τα γυρίσματα στον χώρο του Σουνίου, καθώς, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της παραγωγής, ο Νοτιοκορεάτης σκηνοθέτης γνωρίζει πολύ καλά το Σούνιο, το οποίο έχει «την πιο ισχυρή εικόνα από οπουδήποτε αλλού».

bbc

bbc1

 

bbc2

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.